Aktywne Wpisy

michalxd21 +13
SiΔ dziwicie ΕΌe k---a mecze sΔ
anty-europa, przecieΕΌ od dawna wiadomo ΕΌe dla europejskich klubΓ³w i ogΓ³lnie piΕeczki Europa jest chyba jedynie waΕΌniejsza od Afryki. W europie nikogo nie trzeba zachΔcaΔ do kopania, oglΔ
dania czy kupowania koszulek wiΔc pod nas nikt nie musi skakaΔ a rynek amerykaΕski czy azjatycki - o panie, kup koszulkΔ a my juΕΌ klΔkamy i rozpinamy ci rozporek! Tournee przed sezonem po USA? Jak najbardziej! Koszulki specjalnie wypuszczone
ΕΊrΓ³dΕo: image
Pobierz
kutasoglu +14
Tak szczerze, to mnie zajebiΕcie wymΔczyΕa ta faza grupowa. MaΕo ciekawych meczy, gΓ³wniane pory, wiΔkszoΕΔ meczΓ³w o pietruszkΔ, bo jeszcze 8 druΕΌyn z trzeciego miejsca wchodzi. Ostatnia kolejka zamiast byΔ na ΕΌyletki, to niektΓ³rzy maja wyjebongo jak Norwedzy. Nie ma nawet walki o miejsce pierwsze w grupie, bo niekoniecznie drabinka ratuje.
Nie wiem. MoΕΌe tylko ja tak mam, ale dla mnie fazy grupowe to byΕo zawsze takie ΕwiΔto mistrzostw. Dwa zespoΕy odpadajΔ , dwa
Nie wiem. MoΕΌe tylko ja tak mam, ale dla mnie fazy grupowe to byΕo zawsze takie ΕwiΔto mistrzostw. Dwa zespoΕy odpadajΔ , dwa

ΕΊrΓ³dΕo: images (3)
Pobierz