Aktywne Wpisy

tesknilam_ +33
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +65
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Jako że parametry słabe to jakie macie niszowe zapachy które sprawdzają się jako alternatywa albo są nawet lepsze od oryginału? Mogą być araby (znam odpowiednim Armafa, ale dla mnie zbyt chemol jednak), może być nisza. Chodzi mi o to aby była w tym jakość, zachowany duch BDC i w miarę solidne parametry (nie muszą być atomowe, ale aby były o wiele lepsze od oryginału). Taka wiecie realna alternatywa - pólka cenowa powiedzmy że bez znaczenia. Z góry dziękuję za wnoszące coś do tematu odpowiedzi. :)
#perfumy
czuć wspólny mianownik z wersją BDC EDP, ale nie powiedziałbym, że to BDC zrobiony niszowo, po prostu czuć pewne podobieństwo
deziro jest bardzo mydlany, przestrzenny i słony, BDC bardziej drzewno-kremowy i kadzidlany jeśli miałbym ręka w rękę je