Aktywne Wpisy

Teuvo +91
odpadła mi taka cześć od opiekacza ale działa nadal czyli było niepoczebne
źródło: temp_file2589944012504588732
PobierzMimo że zbliżam się powoli do 40-stki, nigdy nie korzystałem z ebooków. Ale chyba nadszedł czas. Czy ja dobrze rozumiem, że ceny #ebook w porównaniu z #ksiazki są niewiele niższe i do tego nie będę ich miał na własność? Pierwsza lepsza klasyka w cenie 40 zł za ebook to jakaś przypadek czy ja nie rozumiem idei? Jak do tego podejść racjonalnie, żeby poczytać literaturę piękną, a nie ładować

źródło: temp_file8243782169028397139
Pobierz" Życie jest niesprawiedliwe"
Nie ma Chada w pobliżu
Komentarz usunięty przez moderatora
Żenująca księżniczka
Nie pchaj się w kobiety z tego zawodu, bo pielęgniarki widząc często śmierć i ciężko chorych ludzi, oraz roszczeniowych to obojętnieją, stają się chłodne i finalnie spora część staje się sukami. Taki zawód.
Dodatkowo ładniejsze mają chęci i ambicje do przeskoczenia na poziom wyżej w drabinie społecznej czyli pchają się na bolca młodym lekarzom czy ordynatorom nawet. Oczywiście teraz rzadko im
Nie, spokojnie nie gustuję w karlicach ( ͡~ ͜ʖ ͡°), reszta całkowicie prawda.
@Nowystaryziel: no to jedno, ale gdzies czytalem iz przez te ciagle emocje maja taki zalew dopaminy, ze jak jestes zwyklym spokojnym miraskiem no to powodzenia w utrzymaniu relacji z taka pielegniarka z mozgiem wyopalonym od ciaglego zalewu
@Sir_Lucifer: do jeziora można długo wrzucać śmieci i nic się nie stanie, ale przekroczysz ten punkt i jest point of no return (dla natury nie, ale równanie zajmie jej TROCHE lat). To samo z ludzkim mózgiem. Tak, chciałbym taką partnerkę, ale one mają naturalne warunki do rozwinięcia u siebie cech jak border