Wpis z mikrobloga

Dzień dobry Dzień dobry..każdy z nas jutro do roboty, ale nie nasz Łukasz, który musiał ze względu na długi i komornika ją rzucić..razem z wieloma osobami życzymy mu miłych odróbek..które sam sobie zawdzięcza, jak i tego co sobie sam załatwił na środę..CZUJECIE..WYROKI ZA MARIOLĘ CZY TAM KAŚKĘ...W CV MIEĆ ( ͡° ͜ʖ ͡°) A INNE DOJDĄ? TO DOPIERO CHOROSZCZ..OOO..PRAWNIK ODPALONY..MILENA NIE ŚPI ..IDĘ DO MARIOLI RODZICÓW NA OBIAD ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PS A TEN CAŁE NOCE NIE ŚPI PRZEZ WYKOPKI JAK JA ( ͡° ͜ʖ ͡°)

JA CI POWIEM CO MASZ ROBIĆ, ZRÓB OBIAD..

PANIE STUDENT PRAWA WIECZNY CZEMU PAN SIĘ ZNOWU ADWOKAT RODZINY CZEPIASZ, KOGOŚ OJCA CZY MATKI..

CO PAN PISZE'

WY SIĘ POD TYM PODPISUJECIE?

CYTUJE PANA kAWULE

"Myślałem Dziadziu, że każdy dziadek całuje wnuczka w siusiaka, ale Dziadziu dlaczego mówiłeś żebym nie mówił nikomu? Dlaczego mówiłeś, że to nasza tajemnica? Dlaczego tatuś Cię pobił a mama krzyczała. Dziadziu ja Cię kocham i nie pozwolę by nas rozdzielili, by nas skłócili. Dziadziu, ja już nic z tego nie rozumiem."

czy wy jesteście normalni?

czy pan panie prawnik ma coś z głową?

CZY BYŁ PAN PRZEZ DZIADKA CAŁOWANY W TEN SPOSÓB?

LUDZIE KOGO WY PROPSUJECIE

#kononowicz
PrawdaTeraz - Dzień dobry Dzień dobry..każdy z nas jutro do roboty, ale nie nasz Łuka...

źródło: Zrzut ekranu_5-10-2025_101549_wykop.pl

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PrawdaTeraz: ty nie rozumiesz że wódkasz jest szachistą 5d? On celowo te wyroki kolekcjonuje po to by nigdy nie znaleźć pracy. Jedyne co będzie robił to przymusowe odrobki dla abk w mieście a i tam będzie pijany leżał w krzakach i krzyczał coś o lateksie.
  • Odpowiedz