Wpis z mikrobloga

#ufc Ale mnie to k---a bawi, p------ą ileś miesięcy, że czekają na UFC, że jak tylko podpiszą to ja p------e, będzie Polski Connor, tacy przygotowani, gotowi na wszystko, a mija 10 minut walki i leży jeden z drugim, nie ma siły xDDD
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Matthew-17: Przecież Kuba był przez te dwie rundy aktywny w parterze, łokcie ładował jak Tony za najlepszych czasów. W trzeciej fakt, trochę spuchł i dał się trafić Mixowi przez GNP ale pozostałe 2 rundy śmiało na korzyść Kuby. Świetny występ - od początku aktywność w stójce, kopnięcia, proste, sierpy, łokcie no pełen wachlarz, Mix próbował uspokoić sytuację przez sprowadzenie i co? I władował się w gilotynę, jak udało mu się
  • Odpowiedz
  • 0
@ORP_Bolek: Tak, wygrał bo kontrolował 2 rundy, ale w 3 już nie miał siły po minucie na nic. Od początku słabo atakował w parterze, mix w tej pozycji zadał 3 razy więcej ciosów.
  • Odpowiedz
@Matthew-17: Kontrolę to akurat miał Mix, tylko nie był aktywny po sprowadzeniach, wydawał mi się dużo bardziej zmęczony od Jakuba, Kuba ogólnie w tej walce był bardziej aktywny i w stójce i w parterze. W 2 rundzie bałem się, że na korzyść Mixa przeważy zgodnie ze statystykami trochę więcej znaczących uderzeń plus zajęcie środka oktagonu z wywieraniem presji.
  • Odpowiedz