#yanek #gejzpasji #zyjzpasji Skrót odcinków: Yanek będzie sprzedawał działkę RODO, bo hejkerzy zgłaszają go, że tam nielegalnie mieszka. Najprawdopodobniej jej sprzedaż sfinansuje bazę na kampera. Albo już ma tak krucho z kasą. Hejkerzy również zgłaszają go do firm, które reklamuje, że źle o nich mówi przez to Chińczycy już nie chcą mu dawać przedmiotów z Aliexpress. Ale na szczęście wszystko hejkerom wybaczył, więc można go zgłaszać dalej. Wiadomo że za Szwecje ma również sprawę w sądzie więc ciekawe jak to się rozwinie
@polik28: @lukies2221 pamiętam, że jak Doblo jeździł po Szwecji to szukał normalnie na kamerze i nie krył się z tym jak teraz. Jakiś czas temu usunął w cholerę filmów bo ponad 200k wyświetleń poszło się j---ć. Przejrzałem tak powierzchownie kanał bo pamiętałem dwa filmy ze Szwecji z Doblo jeden jak złapał kapcia i mu się złamał podnośnik gdzieś w lesie i drugi jak padł mu akumulator i kupował jakiś
@Kamilek2323: Przejrzałem filmy od najstarszych i wszystko ze Szwecji z Doblo zniknęło. Zostało dosłownie 6 filmów, w których nie ma żadnych poszukiwań na szwedzkiej ziemi.
@Kamilek2323 usunął, bo ma się czego bać. Musimy wspólnymi siłami dostarczyć dowodów Szwedom to głupi Jasio jak nie zapłaci to będzie miał odsiadkę, dlatego sprzedaje rodosa i chce zrobić z busa cumpera na handel xDD
@bbul44 jak tylko ogłosi podróż do turasów to trzeba zbombardować całym tagiem ichnią straż graniczną, żeby łowili jego busa na powrocie pełnego sprzętu i fantów UKRADZIONYCH w Turcji. Niech rudy pedauek groszówki po polskich plażach zbiera
@Kamilek2323: @DareKwiecien @bbul44 Najlepsze jest to, że gość to, co znalazł w Szwecji, podrzucał w filmach w ostatnim wyzwaniu we Włoszech, i ludzie faktycznie myślą, że tam tak sypie złotem i można z tego żyć xD Chyba najlepszy komentarz xDDD
@polik28 niech Sergiusz koniecznie rzuci pracę, zerwie z kobietą czy rodziną kontakt i niech zostanie youtuberem, może janek będzie miał kolejnego brata kuriera?
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
źródło: image
Pobierzźródło: Przechwytywanie
Pobierzźródło: Przechwytywanie
Pobierzźródło: temp_file2537864850830638128
Pobierzźródło: temp_file2737638114817625027
Pobierzźródło: image
Pobierz