Wpis z mikrobloga

#kiszak co to za jakieś g---o ten tag? Dorosły facet gra w gierki, a stado dębili robi o to aferę? To nawet ja, będąc przegrywem mam więcej życia prywatnego i nie marnuje czasu na oglądanie takich wysrywów. A później będzie narzekanie, że wykop się zepsuł. No zepsuł się, jak cały mikroblog jest zawalony jakimś gejmerem. W ogóle może ktoś mi wytłumaczyć o co biega, zanim zablokuje ten ściek...?
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gupi_ja: Kojarzysz MammOna albo jakiejkolwiek innego mitomana bądź krętacza? Dorzuć do tego sektę która uwielbia mu lizać rowa i masz wtedy Kiszaka. Pobił kiedyś bezdomnego i teraz jak ktokolwiek wspomni o tym to leci ban.

Dodam tylko że zapowiedział że zrobi gierkę by pokazać jak łatwo tworzy się gry ale skończyło się to na pustych obietnicach i unikaniu tematu.
  • Odpowiedz
  • 0
@lokomotyva: @aspolamv-vines-amv tak, lubię sobie zmarnować pół godziny dziennie na mikroblogu, poczytać co tam ludzie sądzą o wydarzeniach dnia codziennego. Uznałem, że skoro cała strona jest zawalona Kiszakie, to jest to ktoś ważny. Na początku myślałem, że może czegoś nie wiem, że omija mnie coś śmiesznego. Sądząc po ilości wpisów, watek wydawał się mieć wpływ na polskie społeczeństwo. Jednak nie jestem w stanie zrozumieć, co ten czołowiek zrobił, że
  • Odpowiedz