@darek-jg: Niby tak ale ludzie w koncu zaczną byc wkurzeni ze stoją i paliwa nie ma kolejny dzień. Nie chodzi mi o demonstracje jakies ale po prostu lanie po mordzie! Płoń rosjo, Płoń!
@Athropos: Nie będzie zamieszek, bo to będzie łapanka na front. Filmów też nie będzie bo tam już krucho nie tylko z paliwem ale z internetem również. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Metris: Jeden, kompilacja z kilkunastu różnych miejsc. Do tego wiadomości o wzroście cen, reglamentacji brakach. A mamy dopiero październik. A Ty co widziałeś? Że juz niedlugo Kijów bedzie zdobyty?
@Athropos: po pierwsze te braki w paliwie to fikcja medialna jest tak jak wszystkie inne fejki na jakie sie nabieracie co jakiś czas, parę lat temu świętowaliście śmierć Putina na raka xdd lol zero wyciągania wniosków zero. Po drugie poparcie dla wojny na Ukrainie rośnie w Rosji zamiast malec. Także fantazje twoje i ignorancja
@warzone-rastafuraj: No pewnie, jak porażka rosji w tej wojnie tez jest fikcja medialna. 4 lata ugrzezniecia w błocie, porzucenie kierunku kijowskiego, strata Izium i Chersonia tez są fejkami medialnymi xD
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
#wojna #ukraina
@Athropos: a jak nie zamieszki to chociaż duże kolejki po paliwo ( ͡° ᴥ ͡°)
@Athropos: widziałeś pewnie jeden filmik. Co to jest na tak duży kraj?
@Balija: w Moskwie pewnie więcej najnowszych Iphonów niż w Warszawie
@Athropos:
Bez paliwa nie dojadą do Moskwy xD
Także fantazje twoje i ignorancja