Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@puffpuff: Raz- prokuratura jest już sfeminizowana, a sam pewnie wiesz jak baby reagują na przystojniaków.
Dwa- no to baba zakładała spółki na siebie i brała kredyty na siebie. No to o co ma prokuratura w sumie oskarżyć typa?
Baba głupia, nie wiedziała i podpisywała, a teraz gra ofiarę. Nawet z tego jej śmiesznego nagrania to typek w sumie gadał bez krzyków i złości, że rozwali jej samochód tak jakby tylko
  • Odpowiedz
@WiecznySingielprzed30: Nic się nie bój. Nawet jak baba zostanie z długami to wystarczy, że założy zrzutkę i simpy jej wpłacą. Ewentualnie musi znaleźć jakiegoś naiwnego beciaka, który jej te długi spłaci, a ona taka "zagubiona" i tak pewnie wróci do tego chada na szybkie j-----o. Już nie takie scenariusze życie napisało. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Onaaa20: @krystian-stepaniak @Nowystaryziel @Nowystaryziel Ja to oglądam i łapie sie za głowę. Codziennie, setki jak nie tysiące kobiet, oszukują facetów w Polsce na restauracje, pazury, fryzjerów, auta, kredyty, dzieci, alimenty, spółki. Codziennie. A tutaj z jakiegoś wymoczka suchoklatesa robi się przestępcę i oszusta.... Przecież to jest jakiś matrix, gdzie ja żyje?

Edit: na szybko sprawdziłem ile wydałem na randki (aka zostalem oszukany bo co z tego mialem?).
  • Odpowiedz