Aktywne Wpisy

uncle_freddie +219
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

czerwony_kmer +187
Dlaczego parkowanie pojazdów o DMC > 2,5 t jest nielegalne w polsce. Doskonały przykład widoczny na zdjęciu. Nowy chodnik już zniszczony przez dostawcę. On dostanie co najwyżej 100 zł mandatu, a naprawa chodnika wyniesie przynajmniej kilka tysięcy. Oczywiście go zgłosiłem, ale na odpowiedź SM jeszcze trochę poczekam.
pozdrowienia dla chłopskorozumowca @chudykbr
#samochodoza #uprzejmiedonosze #konfitura
pozdrowienia dla chłopskorozumowca @chudykbr
#samochodoza #uprzejmiedonosze #konfitura
źródło: zniszczony chodnik
Pobierz

![Najdroższy rozwód w historii. Tyle Brytyjczyków kosztował Brexit [ANALIZA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/1778c83b5aafbe42d7efc6b38e3aa250c0503b1be4805bf42ae4c844def24512,q80.jpg)

#japonia
Generalnie chyba najmniej p---------a będzie przez pośrednika pokroju ZenMarketu. Parę razy zamawiałem jakieś szpargały weebowe i obyło się bez problemów. Cła nie przeszkoczysz.
Czy ściągając z Japonii albo z Korei warto zamówić przy okazji jakieś rzeczy które u nas są dużo droższe? Udało mi się tak ściągnac mangę Nana
@its_over_for_chlop: zawsze będą opłaty dodatkowe. Normalnie by można było słać jako gift ale żaden japończyk ci tego nie zrobi bo jakby się wydało to by musiał seppuku popełnić