#xboxgamepass #xbox #konsole Ja gdy gamepass zdycha. Można to chyba określić jako lose-lose. MS stracił pieniądze, a ludzie pieniądze które mogli zainwestować w zbieranie własnej biblioteki gier.
@Rihs: Uważam, że tani gamepass to było najlepsze co mogło mi się przytrafić na obecnym etapie życia. Ileż ja indyków ograłem. Kupiłem Gejpassa do sierpnia 2027 za bezcen. Ograłem już gry, które mi zamortyzowały cały koszt. W 2027 roku będę się martwił co dalej, ale pewnie wrócę do Playstation, które odłożyłem na tę generację bo nie było jej w sklepach (a xkloc był). Reasumując, nie uważam, bym cokolwiek stracił. Pozdrawiam
@Vader-Poland: Cieszę się że ci to zagrało, ale cieszę się też że w końcu maski opadły. Wielu ludzi będzie mieć teraz dylemat czy dalej opłacać tak drogi abonament, czy kupować część tych gier od nowa, by móc w ogóle wrócić.
@Rihs : Co się nagrałem przez te długie 8 lat za niemal darmo to moje ( ͡°͜ʖ͡°)
Inni przez ten czas zajmowali się kwiczeniem i udawaniem, że GP to wcale nie jest dobry deal i oni by nawet nie chcieli takiej subskrypcji na swojej konsoli ( ͡°͜ʖ͡°)
@Beeercik: psplus przecież działa podobnie, i przynajmniej jak na mój gust ma nawet lepsze gry. Ale okazało się to i tak średnim dealem, choć odejmując cenę podstawowego psplusa lepszym. Nie mniej na pc nigdy bym czegoś takiego nie kupił powyżej słynnych 4 złotych.
Ja gdy gamepass zdycha. Można to chyba określić jako lose-lose. MS stracił pieniądze, a ludzie pieniądze które mogli zainwestować w zbieranie własnej biblioteki gier.
źródło: image
PobierzReasumując, nie uważam, bym cokolwiek stracił. Pozdrawiam
Ja mam gejpassa do listopada 2026 wystarczy.
Inni przez ten czas zajmowali się kwiczeniem i udawaniem, że GP to wcale nie jest dobry deal i oni by nawet nie chcieli takiej subskrypcji na swojej konsoli ( ͡° ͜ʖ ͡°)