Wpis z mikrobloga

czemu sabotażysta po godzinie ma tak mało wyświetleń i łapek a jakieś g---o jak jawor wrzuci np. [siedze na złotym kiblu 24h] ma więcej i ludzie w komentarzach się spusczają do jawora?

zwyczajnie nie opłaca się starać i inwestować, lepiej nagrywać syf co parę dni i farmić na dzieciach hajs głośno krzycząc do kamery i dodając co 10 sekund błyski światła bo każdy dzieciak jest obecnie przebodźcowany

#sabotazysta #rezi #polskiyoutube #youtube #mafiairl #friz
eSUBA94 - czemu sabotażysta po godzinie ma tak mało wyświetleń i łapek a jakieś g---o...

źródło: image

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@eSUBA94 przy bardzo dużej oglądalności od początku premiery, naliczanie publicznych wyświetleń jest spowolnione i nie jest za bardzo skorelowane z łapkami w górę

@revantes dobrze pisze, sprawdź za kilka godzin, bedzie grubo kilkaset tys wyświetleń
  • Odpowiedz
@eSUBA94: widzisz, a już połtorej godziny później od twojego wpisu i po 5h od premiery jest już 240k wyświtetleń. Razi 2 swoim niepublicznympanelu w YT ma zapewne z 400-500k wyswietleń

Tak to dzisiaj działa na YT, kiedyś był tzw licznik 301, teraz jest to. Trochę lat już działam na YT i mniej więcej wiem jak to wygląda od środka.
  • Odpowiedz
  • 0
@mrbarry: no ale pod koniec 2022 mieli problem że pod dużymi filmami potrafiło nie pokazywać połowy komentarzy ludzi, dopiero naprawili po paru miesiącach i polskie kanały też były tym dotknięte
  • Odpowiedz
  • 0
@yahoomlody: podniecam? razej idzie wyczytać że w-----a mnie jak jakiś syf na polskim YT ma czasami dużo wyświetleń a polega na tym że krzyczysz do kamery i migasz szybko światłami i wydajesz dziwne odgłosy - bo to dzieci kochają
  • Odpowiedz