Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fajo-pab: A z kim chcesz rozmawiać i spędzać czas mając powiedzmy 30+ lat?Większość znajomych już wcześniej się rozejdzie i jak nie masz nikogo to będziesz dosłownie sam ze sobą. Może czasem rodzina cię gdzieś zaprosi z litości jako tego dziwnego samotnego wujka
  • Odpowiedz
  • 7
A z kim chcesz rozmawiać i spędzać czas mając powiedzmy 30+ lat?

@Rajbond: może z nikim i wyebane ale w takim scenariuszu przynajmniej taka osoba ma co wspominać i żyła na swoich zasadach

A może przez bycie zależnym od żony i dzieci uciekają ci fajne znajomości na ktore nie masz już
  • Odpowiedz
Przegrywem nie jest samotny mężczyzna

Przegrywem jest mężczyzna po ślubie [...]

@fajo-pab: w zasadzie obydwoje są przegrywami. W sensie ten po ślubie przez jakiś czas nim po prostu nie był, ale się stał. Coś jak elektron chwilowo wbity na wyższy orbital.

Problem w tym, że jak się połączy jednych i drugich, to wychodzi pewnie z 80% albo 90% mężczyzn w kraju ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 5
w zasadzie obydwoje są przegrywami

@stilewski: to już wolę być przegrywem który wraca do domu kiedy chce albo na następny dzień a nie na kiedy się z żoną umówiłem bo trzeba dzieci odwozić do szkoły.
  • Odpowiedz
a nie na kiedy się z żoną umówiłem

dzieci odwozi się do szkoły zazwyczaj rano. Ale najważniejsze jest to, że przecież nie musisz mieć dzieci. Wtedy ten problem nie wystąpi.
  • Odpowiedz
  • 0
To twój cope

@jegertilbake: jestem w fajnym związku, na chvj mi cope

wpisach innych przegrywow czy jakichs blackpillowych memach albo innym gownie, ktorego jedynym zadaniem jest cie pograzyc w s----------u i utwierdzic w roli ofiary

@jegertilbake: np twoich?
  • Odpowiedz
  • 3
Skad wiesz czy gościu na chodniku ktorego mijasz jest w udanym związku czy nie?

@jegertilbake: po wyrazie mordy podczas jego jedynych wakacji w roku

Piszesz pierdoły odklejeńcu.

@jegertilbake: tak ci mama mowila przez całą podstawówkę której nie skończyłeś?
  • Odpowiedz