Wpis z mikrobloga

@Protectorx: e tam, grałem po premierze i się generalnie zgadzałem ale ostatnio zbudowałem super komputer i odpaliłem po tych wszystkich aktualizacjach: w tydzień 48h nagrałem, Phantom liberty bije wiedźmina i krew i wino na głowę
  • Odpowiedz
@YourNightmare

@Krupier: nie rozumiem fenomenu tej gry ale po przejściu jeżdżę i robię wszystkie misje poboczne. Mam ze 150h a jeszcze dodatku nie zacząłem xD

Mnie wciągnęła historia, grywalnosc i generalnie ten świat chociaż nie miałem z nim nigdy styczności. No i dialogi Johnnego to nierzadko złoto. Ja drugi raz przechodzę, tym razem z polskim dubbingiem (moim zdaniem jest kiepski).

A dodatek jest super, odpalaj!
  • Odpowiedz
@Snajpi:

e tam, grałem po premierze i się generalnie zgadzałem ale ostatnio zbudowałem super komputer i odpaliłem po tych wszystkich aktualizacjach: w tydzień 48h nagrałem, Phantom liberty bije wiedźmina i krew i wino na głowę

Pamietam jak kupiłem na premiere wersję na ps4 poległem na kreatorze postaci bo ilość bugów mnie zabiła, po latach spróbowałem ponownie z wersją na ps5 i zakochałem się w tej grze. Chociaż muszę przyznać że
  • Odpowiedz