jedną z najważniejszych innowacji w 2077 roku jest lodówka z czerwoną diodą LED, informującą, że w środku znajdują się już dwa ludzkie ciała i nie ma miejsca na więcej xd
@Protectorx: e tam, grałem po premierze i się generalnie zgadzałem ale ostatnio zbudowałem super komputer i odpaliłem po tych wszystkich aktualizacjach: w tydzień 48h nagrałem, Phantom liberty bije wiedźmina i krew i wino na głowę
@Krupier: nie rozumiem fenomenu tej gry ale po przejściu jeżdżę i robię wszystkie misje poboczne. Mam ze 150h a jeszcze dodatku nie zacząłem xD
Mnie wciągnęła historia, grywalnosc i generalnie ten świat chociaż nie miałem z nim nigdy styczności. No i dialogi Johnnego to nierzadko złoto. Ja drugi raz przechodzę, tym razem z polskim dubbingiem (moim zdaniem jest kiepski).
e tam, grałem po premierze i się generalnie zgadzałem ale ostatnio zbudowałem super komputer i odpaliłem po tych wszystkich aktualizacjach: w tydzień 48h nagrałem, Phantom liberty bije wiedźmina i krew i wino na głowę
Pamietam jak kupiłem na premiere wersję na ps4 poległem na kreatorze postaci bo ilość bugów mnie zabiła, po latach spróbowałem ponownie z wersją na ps5 i zakochałem się w tej grze. Chociaż muszę przyznać że
I kolejna "reklama", tym razem cycochy. Dostanę 18+ za reklamę, którą mi wyświetliło na portalu wykop.pl? Napisz słowo na "m" dostaniesz bana, ale wyświetlanie scamu jest już git. #wykop
#cyberpunk2077 #heheszki
źródło: photomode_01102025_151215
Pobierz@MyOwnWorstEnemy: wow, gratuluję po tak wąskim kadrze, bez UI odgadnąć misję 👌
Jestem w szoku 😅
Mnie wciągnęła historia, grywalnosc i generalnie ten świat chociaż nie miałem z nim nigdy styczności. No i dialogi Johnnego to nierzadko złoto. Ja drugi raz przechodzę, tym razem z polskim dubbingiem (moim zdaniem jest kiepski).
A dodatek jest super, odpalaj!
Pamietam jak kupiłem na premiere wersję na ps4 poległem na kreatorze postaci bo ilość bugów mnie zabiła, po latach spróbowałem ponownie z wersją na ps5 i zakochałem się w tej grze. Chociaż muszę przyznać że
@Protectorx: Pomyliło ci się z The Last of Us. CP2077 przynajmniej ma fajny gameplay.