Aktywne Wpisy

fsfdjf +5
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Czy są jakieś fastfoody w Krakowie, które są czymś innym niż frytki, zapiekanka, kebab, pizza, kiełbaska z nyski i jest to coś z prostych składników bez masy chemikaliów - jak najmniej przetworzone. Coś co można zjeść na ulicy czyli też nie stołówka.
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie

Kiszak stal się ofiarą własnego sukcesu i więźniem swojej bańki. Niczym Demiurg, który stwarza świat, tylko po to, by stać się więźniem jego zasad, zasad, które sam stworzył. Ten człowiek wybił się na negatywnych emocjach - na gnojeniu gier, gnojeniu deweloperów i gnojeniu redaktorów. Jego widownia tego od niego oczekuje, wiec on będzie to robił, to samo jego klakierzy. Niestety, internet promuje silne emocje, a negatywne emocje łatwiej wzbudzić i są bardziej "zaraźliwe" - stąd np. wysyp seriali kryminalnych, nikt nie robi filmów o dobrych rzeczach, tylko zbrodnie, gw*łty i morderstwa.
KIszak jednak, w przeciwieństwie do Demiurga, MOŻE wyjść ze swojej bańki - nawet nie musi odkrywać swojej hipokryzji, po prostu może powolutku "zmieniać zdanie", a nawet manipulować widownią, że "wcale tak nie było" - przecież on wręcz dyryguje czatem, kiedy się śmieje, lecą komentarze "xD" - chyba, ze to są boty
Widocznie wciąż musi to przynosić niezły dochód, bo szczerze mówiąc, mi by się to już znudziło.
#twitch