#sebcel o co tutaj chodzi? Czy wy wszyscy śmiejecie sie z jakiegos niepełnosprawnego kolesia? Nawet po głosie można poznać ze koleś na coś choruje. No beka w c--j normiki wyśmiewają słabszego niepełnosprawnego
@Zakala_Wadowic pewnie tak jak 90% społeczeństwa gdyby mogło mnie oskubać do majtek bezkarnie to by to zrobiło. Mi chodzi o to że kolo jest chory ma dostęp do neta a wy się nabijacie z niego
@Technick20 chłop co drugie słowo robi minute pauzy na zastanowienie się nad następnym. Do tego gada jakieś rzeczy które się w ogóle nie kleją w całość nie no całkiem normalny typek, masz racje
chłop co drugie słowo robi minute pauzy na zastanowienie się nad następnym
@Kref3x: najlepsze jest to, że kiedyś miał flow jak normalny człowiek xD (posłuchaj sobie na filmikach z przed kilku lat), ja bym powiedział, ze od tych mundrości których słucha się mózg lasuje i pewnie też by mi się tak zrobiło gdybym codziennie tyle tego pochłaniał i szukał coraz to nowych "mentorów"
@Kref3x: polecam wrócić na ten swój depresyjny tag przegryw, a tag #sebcel wrzucić na czarną skoro tak się utożsamiasz z Sebą. A skoro tu już przyszedłeś umoralniać innych to spójrz najpierw, czy nie ma w tym hipokryzji (czemu postujesz pana ochroniarza na wózku, no beka w c--j):
@Kref3x: generalnie jeśli jesteś aktywnym użytkownikiem tagu #przegryw, to nie powinieneś nikomu zarzucać mentalnego handicapa. Wam wszystkim przydałaby się brutalna sesja mentoringowa, ale wolicie siedzieć na p-----e i p-------ć że się nie da. Nawet Sebkie doświadczył czegoś i to mu dało do myślenia że on naprawdę może wszystko.
@Kref3x: A tu masz trochę racji akurat, bo wszyscy cisną bekę z Sebcela i jednocześnie cisną po sobie w sebkowym stylu. Także masz punkt i się ciesz świeżak. XD A teraz napisz, że dziękujesz w komentarzu. Obserwacja konieczna.
Komentarz usunięty przez autora
@Kref3x: Rozumiem, że mierzysz te 90% swoją miarą.
@Kref3x: najlepsze jest to, że kiedyś miał flow jak normalny człowiek xD (posłuchaj sobie na filmikach z przed kilku lat), ja bym powiedział, ze od tych mundrości których słucha się mózg lasuje i pewnie też by mi się tak zrobiło gdybym codziennie tyle tego pochłaniał i szukał coraz to nowych "mentorów"
źródło: obraz_2025-10-01_202144323
Pobierz@Kref3x: A tu masz trochę racji akurat, bo wszyscy cisną bekę z Sebcela i jednocześnie cisną po sobie w sebkowym stylu. Także masz punkt i się ciesz świeżak. XD A teraz napisz, że dziękujesz w komentarzu. Obserwacja konieczna.
Komentarz usunięty przez autora