Aktywne Wpisy

Ka4az +514
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

firefox to przeglądarka tworzona przez wybitnych idiotów, nie mam już siły do tego gówna
nawet nie trzeba jej minimalizować, wystarczy kwadrat dotknąć na androidzie żeby wyświetlić podgląd uruchomionych aplikacji i po ułamku sekundy wrócić do przeglądarki a otwarta strona i tak się przeładuje
nie da się nigdzie zalogować gdy wymagane jest wpisanie kodu wysłanego na maila bo po przełączeniu na aplikację poczty i powrocie do tej gównoprzegladarki strona i tak się odświeży i wszystko się zresetuje
analogicznie na wielu stronach nie da się zapłacić blikiem bo nie można skopiować blika z aplikacji banku, miewałem tego typu problemy np przy kupowaniu biletów do parków narodowych
to nie jest nowy problem, to jest problem który występuje już od wielu lat, a ta gównoprzegladarka nadal nie ma nigdzie opcji wyłączenia tego debilizmu z czyszczeniem pamięci, nie ma też żadnej takiej opcji w ustawieniach androida i ta banda upośledzeńców z mozilli nie ma zamiaru tego problemu rozwiązać najwyraźniej
Natomiast na android nie jestem w stanie używać liska. Zawsze jakieś problemy.
W każdym razie sprawdź fork Firefoxa: https://github.com/fork-maintainers/iceraven-browser
który ma między innym: Option to suspend tabs to avoid being killed for memory
Jak dla mie działa git.
@Teuvo: a ja mam wrażenie, że ten problem zależy jakoś od wersji Androida. Mam dwa telefony: stary Redmi note 7 (chyba Android 10) I nowy Poco X7 pro (Android 15). Nowy telefon bije wydajnością czy ilością RAM starego na głowę. Jednak to w nowym Firefox ubija mi strony. Np. oglądam YouTube, wyłączam ekran i maks po