Wpis z mikrobloga

#hotelparadise
Nie rozumiem, dlaczego ten wieśniak Milan jest tak hołubiony przez uczestników. Trochę to wygląda, jakby ktoś odgórnie to narzucił. Zachowanie Wiktorii równie żałosne. Ten burak ją woła jak psa, a ta do niego biegnie. Kobieto miej odrobinę godności, w końcu to tylko niezbyt ambitny program rozrywkowy. W porównaniu z tym można powiedzieć, że Ola przyjęła swoją hotelową porażkę z godnością :)
Kuba niby spoko gość, ale wygląda z nimi jak wychowawca na koloniach. Jak tylko go zobaczyłem na samym początku, wiedziałem, że to modelowy zwycięzca programu. Weszła nowa dziewczyna, która powinna mieć czerwoną kokardkę z napisem Kubuś. Dziwne jest to, że nowa Agata to atrakcyjna i zdaje się sympatyczna dziewczyna, a żaden z facetów nie jest nią zainteresowany. Tak jakby z góry było wiadomo, do kogo ona jest przypisana.
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@TroszkeUroczy: Ludzie czy wam wszystko trzeba tłumaczyć jak 5-latkowi? Nie napisałem, że Ola przyjęła z godnością, bo nie przyjęła. Napisałem, że w porównaniu z tym jak w dzisiejszym odcinku Wiktoria płaszczyła się przed Milanem, można powiedzieć, że Ola przyjęła swoją porażkę z godnością. Tzw. przesadnia.
  • Odpowiedz
@inertia-kow nawet w porównaniu, czy tam posługując się hiperbolą to nie ma to sensu!
Nie trzeba nam nic tłumaczyć jak 5-latkowi, po prostu nie ma sensu to co napisałeś bo Ola zaczęła porządnie o---------c jak Kubuś dał jej kosza.
  • Odpowiedz
  • 0
@TroszkeUroczy: Łap uroczy dzwońcu, buc jest łaskawy i łaskawie wyjaśnia: taka fraza "Ten burak ją woła jak psa, a ta do niego biegnie. Kobieto miej odrobinę godności, w końcu to tylko niezbyt ambitny program rozrywkowy. W
porównaniu z tym można powiedzieć, że Ola przyjęła swoją hotelowąporażkę z godnością :) " czy ostatnie zdanie to hiperbola

AI:
Tak, ostatnie zdanie w tej wypowiedzi jest formą hiperboli
  • Odpowiedz