Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +12
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

wfyokyga +107
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz

Wygląda na to, że te okolice 54$ to taki opór dla NVO, bo odbija się już 3 raz od tych okolic... Nie wiem czy wchodzić, bo się odbije w końcu w górę, czy czekać, aż się przebije xd
Btw. Czy tylko mi się wyszukiwanie spółek zepsuło na X?
@nie_umiem_inwestowac: ja muszę poczekać aż się wyświetlą kategorię nim zacznę coś pisać
źródło: IMG_6753
PobierzW ogóle ta spółka to jest hit xd na premarkecie zrzucają do piekła i potem masz wrażenie, że -0.5% to jak plus na pozycji xdd
A X się naprawił, przez chwilę jak dawałem $ z przodu, to nic nie szukało, błąd wyskakiwal
@nie_umiem_inwestowac: niskie 54 dzisiaj i wczoraj. Ale pozycja jako całość na minusie. Mam czas. Zbieram i czekam.
Ja głównie inwestuję w dobre fundamentalnie spółki ze słabym sentymentem. Teraz czas NVO
źródło: image
Pobierz