Wpis z mikrobloga

@czahrolek98: ja Wam chłopaki nie chce psuć urojeń ale większość kobiet to akurat woli koty (i słusznie), a przynajmniej większość tych normalnych kobiet ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wyobrażacie sobie taką Szymborską jak zasiada wieczorem z herbatką i długopisem pisać poezję a z drugiego pokoju zaczyna drzeć mordę jakiś pchlarz? Co innego miękki, puchaty kotek na kolanach, wiersz sam się pisze.
Kociary > ... > psiary >
  • Odpowiedz
@czahrolek98: dobra nie chce mi sie ciagnac tego tematu, bo czuje sie jakbym rozmawial z psem. Dam Ci prosty przyklad - kiedys mozna bylo jarac fajki w lokalach, teraz nie mozna - dalej nie rozumiesz, ze psy naruszaja w niektorych przypadkach przesten - dla przykladu jaki czas temu jadlem w lokalu, i jakis kundel usilnie probowal dupskiem siadac mi na butach - myslisz, ze co zrobil wlasciciel jak prosilem zeby
  • Odpowiedz
  • 2
@6poziomprokrastynacji: czekaj, czekaj.

Porownujesz zakaz palenia papierosów, który jest od 2010 do tego, że jeżeli właściciel pozwoli to mozesz wejsc z psem?
Może po prostu cię nie stać na droższe restauracje gdzie nie można brać ze soba psa.
Pisz do rządu, żeby taki zakaz wprowadzili tak jak jest z papierosami, a nie tutaj płaczesz, bo niby pies usiadł ci na buta.
czahrolek98 - @6poziomprokrastynacji: czekaj, czekaj. 

Porownujesz zakaz palenia pap...

źródło: Screenshot_20250930-143035

Pobierz
  • Odpowiedz
@czahrolek98 Sprowadzasz dyskusję do absurdu, gdzie w rzeczywistości poruszane są istotne problemy i uciążliwości, jakie wywołuje nadmiar psów w przestrzeni publicznej. Czy nie jest dla ciebie zaskakujący to, że tak duże poruszenie na wykopie wywołały posty dotyczące tego problemu? Nikt korbą nie musi kręcić.
  • Odpowiedz
  • 1
@6poziomprokrastynacji

@czahrolek98: ja na ten przyklad mialem kiedys psa i nie wyobrazalne jest dla mnie co psiarze o----------a - wejscie do sklepu spozywczego? a czemu nie. wejscie do restauracji (do srodka)? no k---a nie ma problemu. Dlaczego to jest akceptowalne, powiedz mi?

Skoro nie jest w pewnych miejscach zakazane to dlaczego tego nie robic? Ty mozesz chodzic do moejsc gdzie jest zakaz wprowadzania psow i wszyscy wygrywaja
  • Odpowiedz