Aktywne Wpisy

simpiara +336
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +8
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

Chyba, że was to boli, że psiarze mają większe powodzenie u kobiet, dlatego chcecie truć i zabijać pieski.
Może kiedyś poruchacie prawiczki.
#bekazpodludzi
źródło: 772420bbf214aa2d423fd1c2813716547b64760c672ddb94f1c01d429df9a9ca,w800
PobierzKociary > ... > psiary >
Coraz głupsi ci psiarze
Ale czy Wola samotnego chłopa z kotem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I nie martw się. Za niedługo przejdą na koty, bo zabijają ptaki i wali w całym bloku kuweta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MikiGRU jestes idealnym przykładem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przypominasz mi tych ludzi co płacą za kanapkę i lemoniadę 150 zł, a później wstawiają te paragony grozy
Porownujesz zakaz palenia papierosów, który jest od 2010 do tego, że jeżeli właściciel pozwoli to mozesz wejsc z psem?
Może po prostu cię nie stać na droższe restauracje gdzie nie można brać ze soba psa.
Pisz do rządu, żeby taki zakaz wprowadzili tak jak jest z papierosami, a nie tutaj płaczesz, bo niby pies usiadł ci na buta.
źródło: Screenshot_20250930-143035
Pobierz@czahrolek98: Raczej za hałas, pogryzienia i sranie psami na chodnikach.
Kto wie. Może to był twój fan
źródło: Screenshot_20250930-144301
PobierzSkoro nie jest w pewnych miejscach zakazane to dlaczego tego nie robic? Ty mozesz chodzic do moejsc gdzie jest zakaz wprowadzania psow i wszyscy wygrywaja
Nie wymagaj od antypsiarza myślenia.