Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +548

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

@krytyk__wartosciujacy: flatego politycy zgodzili się na umowę z mercodurem, o ttm będą uczyć?
@Gozd: uczą nauczyciele. I nauczyciel ma możliwość kłaść nacisk na pewne kwestie, a inne mniej zgłębić. Ja proponuję trochę popracować nad ortografią, bo ciężko się czyta takie elaboraty z błędami. No i wypadałoby posługiwać się w miarę poprawnie językiem przodków, co nie?
Z tego co wiem, dopłat do rowerów nie ma i nie będzie, a hulajnogi to od kilku
@krytyk__wartosciujacy: posługuje siw w mowie. Na telefonie jak źle kliknę, to nie poprawiam. Leniwy jestem akurat w tym. Może źle się czyta ale zrozumieć można.
U Ciebie też zastanawiałem się o co chodzi. Tal bywa.