Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +73
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
perfumowyswir +25
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #inwestycje
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.

Dodane tytuły:
+ Atomic (2025) [2 odcinki] [+ audio] link
+ Dog Man (2025) [+ audio] link
Ponownie dodane:
+ Krzyk 2 (1997) [+ audio] link
+ Krzyk 3 (2000) [+ audio] link
+ Krzyk (1996) [+ audio] link
Nowe odcinki:
+ Dexter: Zmartwychwstanie (2025) [S01E04] [+ audio] link
+ Pan Ważniak (2024) [6 odcinków] [+ audio] link
+ Star Trek: Nieznane nowe światy (2022) [S03E10] [+ audio] link
Zaplanowano usunięcie:
- Amerykański żigolak (2022) (2025-10-28) link
https://upflix.pl/aktualnosci/seria-krzyk-powrocila-do-skyshowtime-polska-zobacz-co-jeszcze-dodano-w-ofercie-platformy-2025-09-29?utm_source=wykop.pl
#upflixskyshowtime <= tag do obserwowania/czarnolistowania
#skyshowtime #skyshowtimepl #upflix #scream #dexter #atomic
źródło: seria-krzyk-powrocila-do-skyshowtime-polska-zobacz-co-jeszcze-dodano-w-ofercie-platformy
Pobierz