Aktywne Wpisy

Shatter +167
Czy #policja w tym kraju działa?
Wczoraj moi sąsiedzi z domu obok mieli kilkunastogodzinną imprezę - głośna muzyka, a-----l, darcie gęby. Moja żona nie wytrzymała, zadzwoniła po policję przed 23 - od dwóch lat ścieramy się z nimi o to, żeby dawali ciszej jak się robi późno, ale to są ludzie, którzy uważają się za lepszych od nas i nijak nie reagowali na nasze prośby, rozmowy, sugestie że wystarczy skręcić bass
Wczoraj moi sąsiedzi z domu obok mieli kilkunastogodzinną imprezę - głośna muzyka, a-----l, darcie gęby. Moja żona nie wytrzymała, zadzwoniła po policję przed 23 - od dwóch lat ścieramy się z nimi o to, żeby dawali ciszej jak się robi późno, ale to są ludzie, którzy uważają się za lepszych od nas i nijak nie reagowali na nasze prośby, rozmowy, sugestie że wystarczy skręcić bass
źródło: 1000008251
Pobierz
razdwatrzy55 +12
Nie wiem kto Wam wpoił niską dzietność w Polsce.
Na śniadaniu wielkanocnym dowiaduje się, że kolega zostanie ojcem.
Po śniadaniu idę pobiegać,chłopak koleżanki z liceum trzyma drugie dziecko jej siostry. Koleżanka z liceum wątpię by planowała teraz dziecko bo jest bezrobotna, więc no średnio się opłaca.
Biegnę dalej, a tam wysiada z auta inna koleżanka, która jest w ciąży, o ludziach z dzieciakami w wózkach nie będę nawet wspominał
#demografia
Na śniadaniu wielkanocnym dowiaduje się, że kolega zostanie ojcem.
Po śniadaniu idę pobiegać,chłopak koleżanki z liceum trzyma drugie dziecko jej siostry. Koleżanka z liceum wątpię by planowała teraz dziecko bo jest bezrobotna, więc no średnio się opłaca.
Biegnę dalej, a tam wysiada z auta inna koleżanka, która jest w ciąży, o ludziach z dzieciakami w wózkach nie będę nawet wspominał
#demografia

Pytam się sprzedawcy na Olx o możliwość dodania opcji wysyłki. Ten każe mi się przypomnieć po weekendzie. Kto tu powinien pamiętać o tej rzeczy? Raczej to sprzedawcy zależy na sprzedaży czegoś. Czy ja mam odwrotne postrzeganie tego?
Inna sytuacja. Pytam o wykonanie usługi. Fachowiec mi pisze, żeby się następnego dnia się przypomnieć.
Ja tu nie czytam aluzji, że usługa, sprzedaż nie zostanie wykonana czy tak ludzie postrzegają kolejność rzeczy?
#pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰