@Trzesidzida: to nie kwestia głupoty. Trzeba sprytu, szczęścia, dynamiczności, znajomości. Najlepiej połączenia tych wszystkich cech. Inteligentni/mądrzy ludzie nie zawsze są bogaci.
@koniecswiatajestbliski: Kurna żeby nie wstawać o 4 do fabryki smrodu? No faktycznie tego sprytu i dynamiczności to wybitnie dużo potrzeba xddddd
Tłumaczenie proli którzy być może dojechali do szkoły średniej przed skończeniem 18lvl po których mogli ich spokojnie wywalić jak się nie uczyli, że praca chociażby 9-5 to wymaga jakiegoś mega sprytu xDDD
Kurna żeby nie wstawać o 4 do fabryki smrodu? No faktycznie tego sprytu i dynamiczności to wybitnie dużo potrzeba xddddd
Przeczytaj jeszcze raz mema. Żeby wyłudzać milionowe dotacje. Nie wiem czemu skupiłes się na wstawaniu o 4 do kołchozu a nie na drugiej części, do której ewidentnie odnosił się mój komentarz.
@koniecswiatajestbliski: Bo jakby było na 8 rano, to nie ma się do czego przyczepić, że ktoś jest "zbyt głupi" żeby "wyłudzać dotację", (już pomijając fakt, że też tego sprytu to wiele nie trzeba było, aby mieć firmę- no a jak to jest coś wybitnie zaawansowanego, to papaiezmachareka.jpg). Jak musisz o 4 rano się szykować do roboty, to w życiu poszło nie tak więcej rzeczy niż tylko "brak pomysłu na wała
@tellet: nie wiem, jak dla mnie w kontekście tego mema nieduża różnica czy zaczynasz pracę o 6 w kolchozie czy o 9 w biurze albo jak ja na home office. To w ogóle nie ma tutaj znaczenia, ale ok - każdy ma prawo sobie wyciągać jakie chce wnioski i może nawet poczuć się lepiej od innych, czemu nie.
@Trzesidzida widzisz a hydraulicy biorą w złocie, stolarze w złocie, remontowcy w pincetkach, a kowale w platynie I to z laską, trzeba czekać i prosić.
źródło: temp_file1302531855551061803
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: temp_file3102877550886023983
PobierzNo faktycznie tego sprytu i dynamiczności to wybitnie dużo potrzeba xddddd
Tłumaczenie proli którzy być może dojechali do szkoły średniej przed skończeniem 18lvl po których mogli ich spokojnie wywalić jak się nie uczyli, że praca chociażby 9-5 to wymaga jakiegoś mega sprytu xDDD
Przeczytaj jeszcze raz mema. Żeby wyłudzać milionowe dotacje. Nie wiem czemu skupiłes się na wstawaniu o 4 do kołchozu a nie na drugiej części, do której ewidentnie odnosił się mój komentarz.