Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +22
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
okoboji +15
to co CEO Columbus Energy odawala na live u Stanowskiego to mina Krzyśka wszystko wyjaśńia
#kanalzero #columbusenergy #columbus #gielda
#kanalzero #columbusenergy #columbus #gielda
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-27 o 22.37.48
Pobierz

@gerwazy-oko: mogę cię zgłosić do nagrody Abela za wybitne osiągnięcia matematyczne?
Ja już sprawdziłem.
@thorgoth: to jest wlasnie problem polskich facetow, zamiast sie zjednoczyc i zaczac z tym walczyc ciagle szukaja powodow do wojenek miedzy soba i obrzucania sie gunwem. to nie sa moje obliczenia ale ponizszego pana posła i nie interesuje mnie zbytnio gdzie zginelo 3 tysiace wyrokow w jego przeliczeniach
https://wykop.pl/link/7799643/to-jest-prawdziwe-pieklo-mezczyzn
– Zabijemy 20 milionów islamistów i jednego dentystę.
– A czemu
To jest prawdziwe piekło mężczyzn!
W moim odczuciu za taki stan rzeczy odpowiadają przede wszystkim Polacy, którzy poza jednostkami na wykopie nie widzą w
@ab_ovo_usque_ad_mala: mnie najbardziej boli to ze w polsce nie ma zadnej partii walczcacej o prawa mezczyzn natomiast kobiety zalaly sejm feminaziolkami oraz przestrzen publiczna. chlopy akceptuja ten stan rzeczy i nie walcza o zmiane chorego systemu rodzinnego w polsce i w ogole o swoje prawa jako mezczyzn natomiast agresywne feminaziolki atakuja z kazdej mozliwej strony i przesuwaja granice coraz
Wskaźnik urodzeń maleje z powodu dobrobytu, a nie tego co sądy orzekają. Nikt tu nie wymyśla jakichś powodów, utrzymanie rodziny i normalne funkcjonowanie
Tu nie ma nawet jak wziąć dziecka do siebie i mało kto z taką kasą w ogóle walczy o dziecko.
Przypomnę ci, że znika orzekanie o winie i jak chłop nie będzie walczył o dziecko w sądzie biorąc sobie konkretnego prawnika to będzie zawsze pokrzywdzony.
@Cordinon: widać, że masz ty coś wspólnego z przedsiębiorcami. Często ich po prostu nie stać albo nie mają na to czasu. Znajomi co razem prowadzą firmę, mówią, że ich nie stać bo strata kasy. Dzieciak skończył 18 lat, idzie na studia, w tym
Jak se trzymasz babę, masz firmę i nie zajmujesz się rodziną, a baba nie pomaga w biznesie to nie ma się co dziwić, że są cyrki. Jak ktoś ma kasę to i go stać na prawnika by sobie wszystko ogarnąć.
Baba nie kiwnęła palca w biznesie, a dzieci się same wychowały, dom sam