Wpis z mikrobloga

Dziwi mnie jaka przepaść jakościowa jest między tanimi telefonami a laptopami, za 900 złotych możesz kupić niezniszczalną nówkę typu Motorola Thinkphone która ma dobry hardware, software i spoko aparat gdzie za x2 tyle ciężko będzie o laptopa który szybko się nie rozleci z masą kompromisów, brakuje jakichś firm które by zrewolucjonizowały segment laptopów.

#telefony #laptopy #smartfon #komputery
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@UczesanyPedryl: laptopy sie zwykle rzadziej wymienia, masz jedynie dwoch producentow procesorow, ktorzy windują ceny i to pewnie wplywa na ceny laptopow.

W 2022r kupilem telefon Samsunga Galaxy A52s i laptopa Huawei Matebook d16 i5, 16GB Ram, 512 SSD. Telefon juz wymienilem bo troche zacinał, wypalił mu sie delikatnie ekran. Laptop dziala jak nowy, nie ma sladow uzywania, no moze poza wytartymi klawiszami(nie litery ale ta chropowatosc) ale to chyba w
  • Odpowiedz
@Kolanoskopia_: Na Galaxy S24FE ale tylko w sumie dlatego, że była promocja zwrotu 1000zł i z tym zwrotem wyszedł mnie 1000zł. Jak za tą cenę jest, wadą jest waga i rozmiar, to znaczy zależy mi na dużym wyświetlaczu ale w nim DPI jest niższe niż w A52S.
  • Odpowiedz