Aktywne Wpisy

Salido +228
Minął 46. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 7 osób.
183 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
194 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 7 osób.
183 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
194 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: Policja.pl 11082026
Pobierz
Majku_ +107
Dzień dobry, proszę o uwagę.
Otrzymuję od Was mnóstwo listów i zapytań, ostatnio zostałem zaczepiony w kolejce w warzywniaku, a ktoś nawet przypiął kartkę z zapytaniem na tablicy ogłoszeń przy kościele, ale proboszcz szybko ją zdjął. Tak szybko, że nie zdążyłem przeczytać jej treści, pewien jednak jestem, że to było to.
W każdym razie jest sobie taki tag, o taki #codziennadruzynapierscienia
O co tu chodzi?
Pozwolę sobie zacytować opis z tagu.
Otrzymuję od Was mnóstwo listów i zapytań, ostatnio zostałem zaczepiony w kolejce w warzywniaku, a ktoś nawet przypiął kartkę z zapytaniem na tablicy ogłoszeń przy kościele, ale proboszcz szybko ją zdjął. Tak szybko, że nie zdążyłem przeczytać jej treści, pewien jednak jestem, że to było to.
W każdym razie jest sobie taki tag, o taki #codziennadruzynapierscienia
O co tu chodzi?
Pozwolę sobie zacytować opis z tagu.

To wyjaśnia dwie rzeczy odnośnie zapachów Kerosene:
- czemu Followed jest (rzekomo, bo sam nie testowałem) takie potężne
- czemu niektóre zapachy tej marki pachną ludziom jak curry albo kurczak po tajsku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak przypadkiem rozlejecie Followed to może być jak tutaj https://en.wikipedia.org/wiki/Maple_syrup_mystery_smell ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#perfumy
@markaron: No tak, bo tam rządzą księgowi i to się musi sprzedać. Ale jak ktoś ma wolną rękę i może sobie pozwolić na łączenie czego tylko chce z czym tylko