Wpis z mikrobloga

@Czerwony_jak_WIG20:
Kompletnie omijasz tutaj meritum całej tej sytuacji. Przecież tutaj nie ma znaczenia, czy to był świat w grze, wychodowana roślina, czy zamek z zapałek. Matka z błahego powodu(w oryginalnym wpisie - ten z pic rel to faktycznie fake - powodem było zbyt długie, zdaniem matki, spanie), z premedytacją, zniszczyła coś nad czym dzieciak pracował hobbystycznie przez znaczną część swojego życia. Matka przecież mogła dać szlaban na dostęp do kompa,
  • Odpowiedz
@Czerwony_jak_WIG20 Potwierdzam, ja jak zobaczyłem że stara się za bardzo jara kwiatkami to skosilem jej ogródek. Zaczęła się drżeć i ryczeć na zmianę, jej emocjonalna reakcja uświadomiłavmi, że zdążyłem w ostatniej chwili. Ogrodeczek to rozrywka, nie życie.
  • Odpowiedz
@WolvvloW:
Czyli młody ma kolejny 5 letni projekt. Byle do 18stki i wyprowadzić się z domu. Jeśli baba wpadła na taki świetny pomysł to śmiem wątpić żeby kolejne nie przyszły.
  • Odpowiedz
ale rozumiem, co tu się odjaniepawliło. Jakby mi dzisiaj żona z premedytacją i celowo zrobiła coś o takiej skali, to pozew rozwodowy byłby najłagodniejszą opcją.

@RandomowyMirek: i ja się nie dziwię, to w sumie tylko gra, jednak tu chodzi o szacunek do drugiej osoby, lekceważenie hobby i uczuć tej osoby. Nie wiem dokładnie jakbym się zachował jakby mi coś tego typu o------a różowa np. skasowanie konta na Steam, ale raczej
  • Odpowiedz