Aktywne Wpisy
Miskuzi +15
Szybkie pytanie, szybsza odpowiedz.
Gdzie sciagacie filmy?
wszedlm po namowie wykopu na thepiratebuy.... jak za gowniarza 20 lat temu, ale tam nic nie ma
mozecie mi polecic ze 3 dobre strony?
nie bede placic 30 za wypozyczenie filmu
dzieki ;)
Gdzie sciagacie filmy?
wszedlm po namowie wykopu na thepiratebuy.... jak za gowniarza 20 lat temu, ale tam nic nie ma
mozecie mi polecic ze 3 dobre strony?
nie bede placic 30 za wypozyczenie filmu
dzieki ;)
TheDziobaker +35
Ech, mam depresję przez AI. Jeszcze rok temu można było wierzyć, że to będzie tylko narzędzie wspierające. Dziś wystarczy dać dostęp do Clauda komukolwiek, kto umie obsługiwać komputer, i realnie może zastąpić co najmniej połowę programistów.
Wszyscy powtarzają, że programiści będą teraz projektować, rozumieć biznes itd. Tyle że to potrafi naprawdę wielu ludzi. Kiedyś, żeby wejść do IT, trzeba było mieć dość unikalny zestaw cech - przede wszystkim cierpliwość i gotowość do długiej,
Wszyscy powtarzają, że programiści będą teraz projektować, rozumieć biznes itd. Tyle że to potrafi naprawdę wielu ludzi. Kiedyś, żeby wejść do IT, trzeba było mieć dość unikalny zestaw cech - przede wszystkim cierpliwość i gotowość do długiej,

źródło: temp_file747721092188981607
PobierzKompletnie omijasz tutaj meritum całej tej sytuacji. Przecież tutaj nie ma znaczenia, czy to był świat w grze, wychodowana roślina, czy zamek z zapałek. Matka z błahego powodu(w oryginalnym wpisie - ten z pic rel to faktycznie fake - powodem było zbyt długie, zdaniem matki, spanie), z premedytacją, zniszczyła coś nad czym dzieciak pracował hobbystycznie przez znaczną część swojego życia. Matka przecież mogła dać szlaban na dostęp do kompa,
Czyli młody ma kolejny 5 letni projekt. Byle do 18stki i wyprowadzić się z domu. Jeśli baba wpadła na taki świetny pomysł to śmiem wątpić żeby kolejne nie przyszły.
źródło: 1000031511
Pobierz@RandomowyMirek: i ja się nie dziwię, to w sumie tylko gra, jednak tu chodzi o szacunek do drugiej osoby, lekceważenie hobby i uczuć tej osoby. Nie wiem dokładnie jakbym się zachował jakby mi coś tego typu o------a różowa np. skasowanie konta na Steam, ale raczej