Wpis z mikrobloga

@WolvvloW: oczywiście nie mam takich zasięgów, ale jak czasem rzucę coś co powoduje lawinę komentarzy to staram się ich w ogóle nie czytać co wszystkim gorąco polecam XD
  • Odpowiedz
@WolvvloW:
Nie gram w Minecrafta, a dzieckiem już dawno nie jestem...

... ale rozumiem, co tu się odjaniepawliło. Jakby mi dzisiaj żona z premedytacją i celowo zrobiła coś o takiej skali, to pozew rozwodowy byłby najłagodniejszą opcją.
  • Odpowiedz
oczywiście nie mam takich zasięgów, ale jak czasem rzucę coś co powoduje lawinę komentarzy to staram się ich w ogóle nie czytać co wszystkim gorąco polecam XD

@conamirko: osobiście przestaję czytać gdzieś po 5-7 komentarzu
  • Odpowiedz
@WolvvloW: Hannah, to tak jakbyś uwodziła i urabiała od 5 lat bogatego faceta poświęcając swoje życie i karierę, żeby zostać "panią domu", słyszała zapewnienia, że będziecie już na zawsze razem i to co jest jego jest również Twoje, organizowała ślub na który zaprosiłaś 200 osób ze swojej rodziny, których w większości nawet nie pamiętasz, a on na dzień przed ślubem wyjeżdża z jakąś intercyzą ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@Gjbgghbhhjj: mnie ciakawi jaki to będzie miało na niego wpływ, na stosunek do matki i świata, na jego psychikę. Bo widać było miał zdolność do poświęcania się dal jednej rzeczy długi czas, mógł to przełożyć na inne rzeczy i coś osiągnąć, a tak tu weź się teraz staraj, jak przyjdzie "stara" ta czy ktoś inny i zniszczy

stara pewnie zobaczyła mądrego tiktoka na którym jakiś znawca życia dał jakąś złotą
  • Odpowiedz
@WolvvloW: nie grałem w minecrafta ale wyobrażam sobie usunąć komuś progress z 5 lat grindu po kilka h dziennie, matka powinna się cieszyć że jej z krzesłem nie zapoznał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@WolvvloW Mojemu synowi się z----ł dosłownie wczoraj sejw na PS4 i poszedł w kosz świat, który miał niby tylko 2-3 miesiące, a nawet mnie samemu było szkoda. Młody się popłakał i powiedział, żebym mu odinstalował MC ( ͡° ʖ̯ ͡°)
To co dopiero 5 lat. xD
  • Odpowiedz