Aktywne Wpisy

wfyokyga +38
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz
Karolaaa555 +6
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

Co prawda pułap tlenowy skoczył z 48 od ponad 54, czas na 10km z 49 na 44 min, sprinty po 2.30 na luzie, coś na co nigdy nie miałem nawet widoku.
Niestety od kilku dni zwykła baza, to walka o życie, jakbym wczoraj wstał z kanapy. W sobotę pierwszy raz od lat miałem wrażenie, że nie skończę prostej 10, w niedzielę i dziś męka. To nawet nie oddech, tu rezerwy moc, ale brak pary w nogach, jakbym przeszedł 100m kaczym chodem i miał biec, uda z waty. Fakt, że jeszcze dorobiłem się jakiejś infekcji od mocnego biegania w upale, a potemj jazdy autem z klimą. Jak się schylam, to jakby mi z pleców do głowy przetoczyła się kula do kręgli, oczy chce wysadzić...
Proszę doświadczonych kolegów o odpowiedź jak długo dać sobie na luz, coś truchtać (bo godzinę spaceru z psem i tak mam codziennie)? Proszę o wyrozumiałe rady bo amator już lvl 46, ale serducho cały czas ciągnie do biegu.. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bieganie #zdrowie
@KrolWlosowzNosa: to może przez to nie masz siły?
Wykuruj się, odpocznij, i biegaj znowu. Nie ma co się męczyć będąc chorym.