Wpis z mikrobloga

normalną (wtedy) Rosją

@asdeusz-konopielka: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
@asdeusz-konopielka: nie, po prostu już dawno nie widziałem kogoś tak śmiesznego jak Ty xD Nie wiem co trzeba brać, żeby stwierdzić, że kraj który przeprowadził takie akcje jak dwie wojny czeczeńskie albo odbijanie szkoły w Biesłanie czy teatru na Dubrowce jest normalny.
  • Odpowiedz
@kompek ojej ale straszne rzeczy. Przetlumacze na nasz - pozabijali się nawzajem. Nam to było na rękę więc o co ci chodzi nadal nie rozumiem. Absolutnie nic z tych rzeczy nie mogło spowodować żebyśmy nie mieli stosunków dyplomatycznych z Rosją wtedy.
  • Odpowiedz
@asdeusz-konopielka: Typie, Ty nazywasz "normalnym" kraj, w którym z rąk antyterrorystów w czasie ich akcji ginie więcej zakładników, niż terrorystów xD Nazywasz "normalnym" kraj, w którym w ramach false flag wysadza się bloki mieszkalne i zabija w wyniku tego ponad 300 osób, żeby dostać casus belli do ponownego wkroczenia do Czeczenii xD Więc nie dziwię się, że tego nie rozumiesz, bo z tego co widzę to bardzo mało rozumiesz.
Za
  • Odpowiedz
@asdeusz-konopielka: dobra to nie ma sensu xD Skoro nie widzisz problemu w kontaktach z państwem, które stosuje działania terrorystyczne wobec własnych obywateli to ta rozmowa nie ma sensu, możesz iść i dalej sobie walić konia do Radzia jaki jest świetny i nie zrobił nic złego.
  • Odpowiedz
@MirasPdk: probowali sie dogadac z rosja, kiedy wygladalo ze sa na to szanse. Zmienili pozycje o 180 stopni bez zadnego problemu.

Pisowcy? Trump dochodzi do wladzy, naklada sankcje na ue, ogranicza pomoc dla ukrainy, szantazuje ja jakimis dealami na surowce naturalne, snuje bajeczki o pojednawczym meczu hokeja z rosja, a co robia pisowcy? Skanduja nazwisko obcego prezydenta w sejmie
  • Odpowiedz