Aktywne Wpisy

JatuArmy +5

Huptys +11
#kiszak #snakeiter Czekaj, czekaj... Kiszak pisał do Snejka, bo ktoś zrobił śmieszny filmik o poczynaniach wielkiego eksperta od skradanek w MGS3? Kurde, jaki on empatyczny. Dobrze, że on nie zrobił 2137 wyrzygów na swój kanał o tym, że recenzenci się c---a znają, nie umieją grać, za mało spędzają czasu w grach – to pewnie nikogo by nie dotknęło.

źródło: temp_file6985986100430549366
PobierzW wyniku własnej zawiści zmieniliście narracje z "nie dla obowiązkowej służby" na "służba obowiązkowa również dla kobiet". Teraz wieczorami będziecie słuchać jak starsi oficerowie peklują wasze koleżanki podczas gdy wy będziecie stać na warcie.
Nie.
Tak, niżej moje dane osobowe do wezwania.
Jeśli się nie kwalifikujesz (baba, stary dziad) nie dostajesz karty do głosowania.
@K-S-: Coś w tym jest, ale ja prezentuje podejście "Tak dla obowiązkowej służby tylko dla facetów" bo ktoś musi bronić kraju a nie chce by mi moją
W obecnej sytuacji geopolitycznej i demograficznej w PL będzie służba wojskowa i właśnie zaprzestanie dziecięcego tupania nóżką na rzecz dyskusji by przybrała ona cywilizowane formy jest wyrazem
To już lepiej jak by dawali opcje dla młodych 16-25 po jakiś przestępstwach ze zamiast do więzienia czy poprawczaka mogę iść do wojska. W wojsku by ich nauczyli dyscypliny, jakiś skillow a część pewno by została. Nie wiem czy by to działało w WP ale to inna sprawa.
@K-S-: Chłop tu przyszedł obrażać przeciwników poboru i nawet nie podał normalnego argumentu. Ale przynajmniej wrzucił jakieś urojenia o peklowaniu xD
Znam ludzi co mają same córki i zaznaczą tylko mężczyźni natomiast ci co mają synów zaznaczą obie płcie albo wcale.
Każdy jest interesowny ale tych co chcą służby dla mężczyzn zawsze z zasady będzie więcej niż tych co chcą dla obu płci.
Ci co nie mają dzieci a są za starzy na służbę też zaznaczą samych mężczyzn bo co im szkodzi.