Podoba mi się jak Areczek obrywa we własnej bańce na YouTube. Jechanie po ludologach to już mainstream, coraz więcej graczy budzi się i dostrzega dwulicowość i oportunizm tych baranów.
Polecam sekcję komentarzy pod tym shortem, coś pięknego ( ͡°͜ʖ͡°)
@MalyToster: A dziwisz się? Zamiast dać jakieś kontrargumenty to wyśmiewa że ktoś może mieć pasję z grania. Nie widzi różnicy pomiędzy kolekcjonerem który przyznał się do błędów a sobą samym przyłapanym za rączkę i próbującym się tłumaczyć dla zachowania autorytetu. Jednak to że postanowił zrobić shorta z tego jak mu d--a pęka jest wyższym poziomem zidiocenia.
a kto ma wam k---a bando dzbanów zwrócić uwagę, by dotarło że robicie coś z-------o i niezgodnego z własnym p----------m - skoro opinia "silniczków" "zjebów" z internetu mało wam robi xDD.
Nie wiem sam Miyazaki? Kojima? Albo pewnie autorzy tych prac akademickich, czytanych wybiórczo xD - nie no tutaj zapewne robimy miejsce na pyskówkę "Twoja stara/twój
@MalyToster: ale upadek Areczka, przez chwile uważałem go zwykłego koniunkturalistę, który podczepił się pod grono legoludów xD
ja bym chciał usiąść z Areczkiem i wytłumaczyć mu jaki błąd popełnił przy recenzjach ER/KCD2 bo się okazało, że trochę p---------m w te tytuły. Ale on chce argumentów, nie dyskusji. :/
Polecam sekcję komentarzy pod tym shortem, coś pięknego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiszak #arkadikuss
a kto ma wam k---a bando dzbanów zwrócić uwagę, by dotarło że robicie coś z-------o i niezgodnego z własnym p----------m - skoro opinia "silniczków" "zjebów" z internetu mało wam robi xDD.
Nie wiem sam Miyazaki? Kojima? Albo pewnie autorzy tych prac akademickich, czytanych wybiórczo xD - nie no tutaj zapewne robimy miejsce na pyskówkę "Twoja stara/twój
ja bym chciał usiąść z Areczkiem i wytłumaczyć mu jaki błąd popełnił przy recenzjach ER/KCD2 bo się okazało, że trochę p---------m w te tytuły. Ale on chce argumentów, nie dyskusji. :/
źródło: temp_file8835236992346938517
Pobierz