Wpis z mikrobloga

Spotkaliście się z problemem działania allegro na Firefox i pochodnych przeglądarkach? Nie ładuje stron allegro albo za którymś razem, albo też po długim czasie. Czasami wyskoczy, źe za dużo połączeń i udowodnij, że jesteś człowiekiem. Próbowałem bez rozszerzeń, z wyłączonym adblockiem. Na czystym profilu to samo. Na Brave działa dobrze. Nie, nie zmienię na Brave, Chrome itd. Do tej pory działało dobrze na Firefox, nic nie zmieniałem.

#allegro #firefox #przegladarki
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pablo_see miałem ten sam opisywany problem na przełomie maja/czerwca. Również próbowałem z wyłączonymi dodatkami, bez uBlocka. Czyściłem dane witryny/ciasteczka i na jakieś kilka kliknięć wystarczyło, ale i tak znów po czasie się pojawiało. Nie wiem co ten problem rozwiązało, bo po kilku dniach zniknął.
  • Odpowiedz
@Pan_Oski: ogólnie optymalizacja tej strony to jest padaka. Przy pracy nad #auctionmate ładnie się z tą platformą umęczyłem. Ogólnie to działa mega dziwnie, otwierasz jakąś listę ładuje się wszystko, potem cześć produktów znika z listy (??) + cały czas lecą rerendery strony przez co to po prostu muli. Zdecydowanie najwolniejsza stroną jaką dodałem do projektu. Z tego co zauważyłem to na Firefox i tak lepiej działa niż na
  • Odpowiedz