Zabili Floyda, recydywistę to miasta zapłoneły od wiadomo jakich ludzi. Zabili białego to biali modlą się na memoriałach. Jakaż to jest przepaść cywilizacyjna... Nie jesteśmy tacy sami.. #usa #polityka #bekazlewactwa #4konserwy #bekazpodludzi
@przemyslaw-maczka: Bycie naćpanym agresorem tłumaczy areszt, ale nie morderstwo xd Przejdź się w piątek do centrum jakiegoś polskiego miasta pod otwarty klub, w 5 minut znajdziesz naćpanego agresora, ale nikt im nie klęka na szyjach więc jakimś cudem żyją.
@Xtreme2007: zapomniales wspomniec o nakladaniu cenzury przez bialych prawakow, wymuszanie zwolnien u prywatnych firm. Ale kto by sie tam wdawal w szczegoly?
@krakenoslaw: Dokładnie, po co się wdawać w szczegóły.
Bo jeszcze się by okazało, że te biedne amerykańskie libki, mieniące się lewicą, to tracą pracę za radość z morderstwa i nawoływania do kolejnych. Jakoś tak nie ma chętnych, by dalej pracować z takimi psycholami.
@nevermoon To ty mówisz że koleś który dokonuje zbrojnej napaści na dom kobiety która była w ciąży jest symbolem brutalności policji uciskającej czarnych, a nie ja ¯_(ツ)_/¯
@Przepraszam_ale_masz_racje: prawiczki to nawet prezydentami zostaja ponownie po radosci z ataku na meza peloni albo meczennikami narodu po nawolywaniu do wplacenia kaucji za psychola, ktory zaatakowal.
@przemyslaw-maczka: a co ma jedno do drugiego? Odsiedzial swoje za rabunek. A zostal zamordowany przez policjanta wiele lat po wyjsciu z wiezieniam, gdzie od tego czasu nie byl skazywany.
@krakenoslaw: oprócz prawiczków i libków są też i normalni ludzie. A że psychopaci sami się oznaczali na społecznościówkach, to nie ma co się dziwić, że zwykli ludzie nie chcą z nimi pracować i są za ich zwalnianiem.
@przemyslaw-maczka: Człowieku, ja nawet nie doczytałem twojego komentarza do końca jak zobaczyłem ten whataboutism, nie wiem o jakim kolesiu mówisz a ty wkręcasz mi jakieś opinie na ten temat xD Bij chochoła, bij!
@krakenoslaw Nie powinien zginąć to prawda, ale sytuacji nie pomógł fakt że prowadził auto pod wpływem i jak policja go zatrzymała to miał jazdę;) A jednocześnie do drugiego ma to że jeśli ktoś z niego chce zrobić symbol to powinien liczyć sie z tym że ktoś może sie zainteresować co robił za życia nasz przestępca;) Jeszcze raz powtarzam, śmierć tego czlowieka była niepotrzebna w takim samym stopniu jak zrobienie z niego
@Przepraszam_ale_masz_racje: to u nas nie ma zwyklych ludzi jak nikt nie zwalnial psycholi zyczacych smierci adamowiczowi, gdy ten jeszcze zyl w szpitalu. Nikt nie zwolnil tez ziemkiewicza ktory w obrzydliwy sposob wypowiedzial sie o samobojstwie poslanki.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@krakenoslaw: Dokładnie, po co się wdawać w szczegóły.
Bo jeszcze się by okazało, że te biedne amerykańskie libki, mieniące się lewicą, to tracą pracę za radość z morderstwa i nawoływania do kolejnych. Jakoś tak nie ma chętnych, by dalej pracować z takimi psycholami.