Wpis z mikrobloga

aby doradził mi jak postępować z kobietami, jak z nimi rozmawiać, jak czytać ich zachowania i co najważniejsze jak nimi manipulować.

@mirko_anonim: a skąd chad ma to wszystko wiedzieć? on nie potrzebuje żadnych sztuczek bo laski same się pchają
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: byczku, dla prawdziwego Chada to jest naturalne, jak oddychanie. Taki osób nie analizuje tego procesu. Z jego perspektywy to po prostu zagaduje a chwilę później jest kopulacja i rusza dalej.
  • Odpowiedz
Pogadałabym z jakimś Chadem

@mirko_anonim: to nie ma sensu

Jak założyłem fejk konto Chada na Tinder i miałem dziesiątki par (jakoś 20 razy więcej w ciągu dnia, niż wcześniej w ciągu całego miesiąca), pisałem dokładnie tak samo do kobiet, jak
  • Odpowiedz
Ehhh, taki kurs od Chada z pewnością ułatwiłby mi życie i nie musiałbym uczyć sie na własnych błędach oraz tyle rozkminiać.

@mirko_anonim: nie będziesz w stanie tego ogarnąć, póki kilka razy osobiście nie doprowadzisz do sytuacji, że laska ciągnie ci pałę. A przynajmniej raz, dwa razy. To jest dla większości przegrywów tak obce doświadczenie, że nie umieją sobie z tym poradzić. Mimo że jest proste. Nie tak jak podcieranie dpy
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
skrupulatny-realista-48: Obejrzyj sobie te programy w TVN, co jeżdżą gdzieś na wyspy i zamykają Karyny z Oskarkami. Tępota level max, ale mechanizm ten sam w przypadku wszystkich relacji damsko-męskich, czyli:

Normik: hej, ślicznie dziś wyglądasz
Laska: ehhh yhhh dzięki, sorry spieszę się

Chad: d--a mnie
  • Odpowiedz