Aktywne Wpisy
Jak wystruchnąć na dudka pośrednika #nieruchomosci w prosty sposób ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Od początku grudnia mamy na oku mieszkanie, super lokalizacja, rynek wtórny, cena bardzo w porządku, tylko jedna wada - właściciele sprzedają przez pośrednika nieruchomości. Ale widać że typek chyba dopiero zaczyna robotę w branży bo jest całkowicie nieogarnięty xD
Początek grudnia 2025. Spotykamy się na oglądanie mieszkania. Właściciele, my i pośrednik który nawet nie otworzy drzwi bo
Od początku grudnia mamy na oku mieszkanie, super lokalizacja, rynek wtórny, cena bardzo w porządku, tylko jedna wada - właściciele sprzedają przez pośrednika nieruchomości. Ale widać że typek chyba dopiero zaczyna robotę w branży bo jest całkowicie nieogarnięty xD
Początek grudnia 2025. Spotykamy się na oglądanie mieszkania. Właściciele, my i pośrednik który nawet nie otworzy drzwi bo

vieniasn +62
kupiłem wszystkie dostępne rodzaje argusów (oprócz bezalkoholowego bo miał kaucję) czyli mam zielony czarny i IPA należy wykonać wielki świąteczny test piw premium

@mirko_anonim: a skąd chad ma to wszystko wiedzieć? on nie potrzebuje żadnych sztuczek bo laski same się pchają
@mirko_anonim: to nie ma sensu
Jak założyłem fejk konto Chada na Tinder i miałem dziesiątki par (jakoś 20 razy więcej w ciągu dnia, niż wcześniej w ciągu całego miesiąca), pisałem dokładnie tak samo do kobiet, jak
@mirko_anonim: nie będziesz w stanie tego ogarnąć, póki kilka razy osobiście nie doprowadzisz do sytuacji, że laska ciągnie ci pałę. A przynajmniej raz, dwa razy. To jest dla większości przegrywów tak obce doświadczenie, że nie umieją sobie z tym poradzić. Mimo że jest proste. Nie tak jak podcieranie dpy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Normik: hej, ślicznie dziś wyglądasz
Laska: ehhh yhhh dzięki, sorry spieszę się
Chad: d--a mnie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta