Wpis z mikrobloga

@ada_lovelace: nie wiem czy sztucznie ale mają mentalność księżniczek nie dając nic w zamian, w niemczech czy w holandii same zagadują flirtują i im korona z głowy nie spada a w polsce walka o jakieś ochłapy
  • Odpowiedz
@ada_lovelace: musiałbyś doprecyzować co znaczy sztucznie. Zgodzę się że przeciętna polka ma znacznie zawyżone oczekiwania, oczekuje służącemu jej księcia z bajki dając w zamian jedynie "siebie". Jednak częściowo jesteśmy temu winni my, niebiescy. Nie wszyscy oczywiście, mam tu na myśli tych spermiarzy adorujących randomowe, zupełnie przeciętne kobiety. Social media, moda na "równouprawnienie", "tolerancyjność" czy sami rzymianie też dorzucili swoje 3 grosze.
  • Odpowiedz
@panczii w Niemczech i Holandii zagadują? Chyba tylko wtedy jak jesteś jakimś Niemcem-turkiem z pochodzenia albo jeśli wyglądasz jak Amaro. Inaczej możesz tylko pomarzyć, tak samo jak w Polsce xD
  • Odpowiedz
nie wiem czy sztucznie ale mają mentalność księżniczek nie dając nic w zamian, w niemczech czy w holandii same zagadują flirtują i im korona z głowy nie spada a w polsce walka o jakieś ochłapy

@panczii: bo na zachodzie nikt się z nimi aż tak nie certoli jak z nimi. Nasze witaminki chcą mieć ciastko i zjeść ciastko, kobiety na zachodzie wybrały żarcie ciasta.
  • Odpowiedz