Aktywne Wpisy

WybuchowyCzajnik +513

Kielbasiarz +269
Zawsze mnie zastanawialo czy psiarzom nie przeszkadza to, ze taki pies po wsyraniu sie ma brudna dupe.
Pomijam juz nawet te dlugowlose gdzie resztki kalu przyczepiaja sie im do tylka, absolutnie obrzydliwe, ale nawet te krotkowlose przeciez tez maja brudne d--y.
Po powrocie z takiego spaceru przeciez psiarze nie myja im dup, co najwyzej lapy jak padalo, a jak nie to nie.
Potem
Pomijam juz nawet te dlugowlose gdzie resztki kalu przyczepiaja sie im do tylka, absolutnie obrzydliwe, ale nawet te krotkowlose przeciez tez maja brudne d--y.
Po powrocie z takiego spaceru przeciez psiarze nie myja im dup, co najwyzej lapy jak padalo, a jak nie to nie.
Potem

1130 opini i glownie 1 gwiazdka (1,9 srednia). Masakra, kazdy pisze ze nie winny, ze sprzedal auto i zglosil, ze OC kupil wczesniej, ze to ze tamto. ~9400 kary to wiecej niz mysliwy placi za zabicie czlowieka, bardzo duzo i to nawet za 1 dzien bez OC!, legalnie tak trzepac obywatela? Jest nawet jakis bezowy co Opla kupil czy tam sprzedal ;) Ponoc nikt nie odbiera, zero odzewu tylko wchodzi komornik.
Grupki poszkodowanych na FB tez znalazlem. Mam sie bac ze kiedys do mnie przyjdzie pismo od UFO z UFG i beda chciec 10 kafli z odsetkami?
Kiedys byla domyslan ciaglosc ubezpieczen, nadal jest? Chyba tak. To glownie wiec przypadki jak ktos sprzedal a nie zglosil beda? Choc ludzie na darmo tylu negatywow nie daja i nie zakladaj for dla poszkodowanych? Wytlumaczcie skad tyle ludzi poszkodowanych...
#motoryzacja #samochody #ubezpieczenia #polska #afera #oszukujo
Od 2010 pracuje w ubezpieczeniach, jeszcze nie widziałem, żeby ktoś niezasadnie musiał zapłacić. Niejednokrotnie też kontaktowałem się z nimi telefonicznie czy mailowo, problemu nigdy nie było.
Schody zaczynają się wtedy jak się robi przerwy w ciągłości ubezpieczenia, wystawia jakieś umowy czy darowizny wstecz, ubezpiecza na nieboszczyków
Staż nie ma nic do rzeczy, jak będziesz na pasach przechodził i Cię potrąci kierowca bez polisy to mu wybaczysz bo wcześniej płacił sumiennie czy jednak będziesz chciał odszkodowanie?