Aktywne Wpisy

annlupin +30
ciekawe cotam na nocnej
źródło: annlupin123456
Pobierz
Dzień dobry, wieczór, nocna zmiano. Wszystkiego dobrego dla dziennej, dobranoc.
Mam dzisiaj urodziny, ale nikt nie złoży mi życzeń, bo jestem p----------y...
Mam dzisiaj urodziny, ale nikt nie złoży mi życzeń, bo jestem p----------y...
źródło: 1000007644
Pobierz

1130 opini i glownie 1 gwiazdka (1,9 srednia). Masakra, kazdy pisze ze nie winny, ze sprzedal auto i zglosil, ze OC kupil wczesniej, ze to ze tamto. ~9400 kary to wiecej niz mysliwy placi za zabicie czlowieka, bardzo duzo i to nawet za 1 dzien bez OC!, legalnie tak trzepac obywatela? Jest nawet jakis bezowy co Opla kupil czy tam sprzedal ;) Ponoc nikt nie odbiera, zero odzewu tylko wchodzi komornik.
Grupki poszkodowanych na FB tez znalazlem. Mam sie bac ze kiedys do mnie przyjdzie pismo od UFO z UFG i beda chciec 10 kafli z odsetkami?
Kiedys byla domyslan ciaglosc ubezpieczen, nadal jest? Chyba tak. To glownie wiec przypadki jak ktos sprzedal a nie zglosil beda? Choc ludzie na darmo tylu negatywow nie daja i nie zakladaj for dla poszkodowanych? Wytlumaczcie skad tyle ludzi poszkodowanych...
#motoryzacja #samochody #ubezpieczenia #polska #afera #oszukujo
Od 2010 pracuje w ubezpieczeniach, jeszcze nie widziałem, żeby ktoś niezasadnie musiał zapłacić. Niejednokrotnie też kontaktowałem się z nimi telefonicznie czy mailowo, problemu nigdy nie było.
Schody zaczynają się wtedy jak się robi przerwy w ciągłości ubezpieczenia, wystawia jakieś umowy czy darowizny wstecz, ubezpiecza na nieboszczyków
Staż nie ma nic do rzeczy, jak będziesz na pasach przechodził i Cię potrąci kierowca bez polisy to mu wybaczysz bo wcześniej płacił sumiennie czy jednak będziesz chciał odszkodowanie?