Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +7
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

wfyokyga +43
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz

Bydlak nie potrzebował zbyt wiele aby rzucić się na przechodzącą dziewczynę z psem.
Ogólnie szybka reakcja, pogadali i się rozeszli bo nic się nie stało.
No i spoko ale Seba nie miał smyczy więc puścił dzieciożercd znowu luzem, a ten co? Zaczął skakać na dziewcyzne aby ugryźć psa którego trzymała na rękach...
Ten baran nie miał nawet przy sobie smyczy.
Jak to jest, że wszyscy chodzą z psami na smyczy, a co drugi właściciel rasy niebezpiecznej puszcza swojego kundla bez kagańca i sznurka bo przecież jego piesek jest wyszkolony w Wyższej Szkole Zagryzania Dzieci.
#psy #psiarze #psiapatologia #psy
źródło: 1000009565
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@KanapkaPL: Tyle razy było mówione, że jest lista ras niebezpiecznych, tylko że biorą z pseudohodowli bez rodowodu i już bezkarni.Nikt nie kontroluje aż dojdzie do zdarzenia
źródło: 1000026902
Pobierz