Aktywne Wpisy

Słuchajcie wreszcie dane było mi zapoznać się z #kouros. Nie znam się w ogóle na #perfumy więc zrobiłem kilka wycieczek po perfumeriach i zamówiłem odlewki paru kultowych śmierdzieli. xD Moim celem było noszenie jednego zapachu przez jeden dzień i chciałem podzielić się spostrzeżeniami na temat tego mocarza. xD
YSL Kouros - spryskałem się nim po południu żeby uniknąć ryzyka noszenia tego przez cały dzień. Pierwsze, co mi
YSL Kouros - spryskałem się nim po południu żeby uniknąć ryzyka noszenia tego przez cały dzień. Pierwsze, co mi
źródło: yves-saint-laurent-kouros-woda-toaletowa-100ml
Pobierz
dominowiak +9

Komentarz usunięty przez autora
@TheMan: Teraz to wszystko AI dla was xD Ta animacja pochodzi z czasów jak jeszcze AI takich rzeczy nie potrafiło. To stare dobre CGI.
@TheDziobaker Masz źródło jakieś sensowne? Ja pierwszy raz widziałem to w lipcu 2025.
IMO wygląda jak prawdziwy filmik do 6 sekundy a potem raczej jak coś "AI-generated".
Eh k---a, koniec ludzkiego internetu (╥﹏╥)
Tak jak ktos pisal wyzej - budynek pod koniec sie rozjezdza, a ja dodam, ze na koncu filmu auto po orawej stronie zmienilo swoją markę i pozycję.
@blamedrop: Najwcześniejszą datę jaką znalazłem to 16 lipca 2025 w tym tiktoku: (i tu spojler - bez rozbijania szyby)
https://www.tiktok.com/@melissabeex/video/7527714408705838358
Z początku miałem wątpliwości przez to, że jakaś g------a reklama leci jako audio, ale jednak wygląda na oryginał, bo kolejny film z tego konta to timelapse jazdy samochodem z dość podobnie wyglądającą deską rozdzielczą.