Wpis z mikrobloga

fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
PorzeczkowySok - fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio...

źródło: Gladge

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@vieniasn: nio tu pewnie zapłaciłbym ze 150 albo i więcej, a tak całość 45, bo pastę miałem do swojego kompa też xD
może jak mi się finansowo polepszy, super byłoby mieć taki porządny komplet, bo jednak raz na ruski rok się przydaje
może z grzechotką, albo magnesem, mój wewnętrzny leń chciałby elektryczny śrubokręt też ehh xD

podoba mi się określenie papudrok ʕʔ
  • Odpowiedz
  • 1
@PorzeczkowySok ja mam zestaw dużych narzędzi z parkside wszystko i małych też miałem parkside ale się trochę zużyły no i przy laptopie za 5k nie chciałem jednak ryzykować że bit się ukruszy w bardzo złym momencie
parkside jest super bo ma 3 lata gwarancji jak coś jest średni oczywiście ale jest tani
  • Odpowiedz
@rukh: panie, mi jeden dobry wykopek przyslal maszynę taka, wczesniej mialem terminale do web sdr i samolotów oraz do radyjka webowego, jeden z nich bierze kilka watów tylko prądu
  • Odpowiedz
  • 0
@PorzeczkowySok Hej ja też kupiłem mamie lapka i nauczyłem youtuba. Bardzo się ucieszyła i dużo ogląda. Na szczęście rynek używek jest wielki i za grosze można zajebisty sprzęt kupić.
  • Odpowiedz
@vieniasn: +15 lat here, i7 pierwszej generacji, 8GB RAMu, mobilny radeon i jeszcze działa, od roku na mincie, ale drugi dysk z Win10 w rezerwie, nawet gry chodzo przez #geforcenow, w szafie zapasowy 17latek z C2D:)
Z rozrzewnieniem wspominam lata 90te/00 i tamtą pogoń za dodatkowymi hercami i megabajtami
  • Odpowiedz