Wpis z mikrobloga

#przegryw #blackpill #truecel

Tak swoją drogą to kilka dni temu jak byłem na przystaneku autobusowym to zobaczyłem młodego Chłopaka który miał jakby to powiedzieć twarz zupełnie "zniszczoną" przez trądzik i to tak na serio np: na swoich Policzkach miał pełno bliż potrądzikowych I to takich bardzo wyraźnych i dużych i tak szczerze to pomimo że problem nie dotyczył mnie to aż mi się smutno zrobiło z jego powodu i poczułem takie uczucie niesprawiedliwośći że ktoś najprawdopodobniej będzie musiał cierpieć przez całe swoje życie tylko dlatego że jego organizm w okresie dojrzewania zachował się tak a nie inaczej( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Polnischefuhrer

Tylko że jak pisałem on miał oprócz trądziku pełno blizn po nim a to raczej nie zniknie samo po zmianie diety lub ukończenia 20+ lat XD jedynie co może pomóc to jakaś próba usunięcia tego u jakiegoś dermatologa ale raczej już nigdy nie będzie miał w 100% idealnej skóry którą mógłby mieć gdyby nie jego Trądzik
  • Odpowiedz
@Polnischefuhrer: troche pitolenie bo zmiana miski,wyleczenie zębów czy trubo dbanie o higienę nie bedzie game changerem u osoby która ma krater na kraterze ktore sie przerodzą w dziury na twarzy.wiem bo sam to przerabiałem lata temu

izotek spoko,tylko trzeba jeszcze trafic na lekarza ktory ci to przepisze a nie bedzie wciskał wszystko na około i tracił czas na eksperymenty na twojej twarzy za które ty płacisz wysoką cenę.i tu znów
  • Odpowiedz
  • 0
@Polnischefuhrer

Z tego co wiem to nawet laser nie będzie mógł w 100% usunąć blizn po trądziku (choć mogę się mylić) i oczywiście wiem że nikt nie ma idealnej skóry bardziej miałem na myśli to że on już najprawdopodobniej nigdy nie będzie mógł mieć skóry którą mógłby mieć gdyby nie trądzik
  • Odpowiedz
  • 0
@mwss

I właśnie to jest najgorsze według mnie Bo ktoś w ogóle nie dostanie trądziku nigdy i nie będzie musiał wydawać ani trochę pieniędzy na to i nie będzie musiał cierpieć przez trądzik a ktoś inny dostanie go tyle że będzie musiał wydawać dużo pieniędzy na leczenie i usuwanie blizn i itp: po prostu uważam to jedną z najbardziej niesprawiedliwych rzeczy na świecie bo wbrew temu co niestety wiele osób myśli
  • Odpowiedz