Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +4
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +16
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

Tak swoją drogą to kilka dni temu jak byłem na przystaneku autobusowym to zobaczyłem młodego Chłopaka który miał jakby to powiedzieć twarz zupełnie "zniszczoną" przez trądzik i to tak na serio np: na swoich Policzkach miał pełno bliż potrądzikowych I to takich bardzo wyraźnych i dużych i tak szczerze to pomimo że problem nie dotyczył mnie to aż mi się smutno zrobiło z jego powodu i poczułem takie uczucie niesprawiedliwośći że ktoś najprawdopodobniej będzie musiał cierpieć przez całe swoje życie tylko dlatego że jego organizm w okresie dojrzewania zachował się tak a nie inaczej( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 477680_1.3
PobierzTylko że ten chłopak naprawdę miał zniszczoną skórę przez trądzik XD ten facet na zdjęciu to nie ma w ogóle źle porównając do tamtego chłopaka
Tylko że jak pisałem on miał oprócz trądziku pełno blizn po nim a to raczej nie zniknie samo po zmianie diety lub ukończenia 20+ lat XD jedynie co może pomóc to jakaś próba usunięcia tego u jakiegoś dermatologa ale raczej już nigdy nie będzie miał w 100% idealnej skóry którą mógłby mieć gdyby nie jego Trądzik
Ps. Nikt nie ma idealnej skóry, laski bez makijażu wyglądają gorzej jak huopy.
izotek spoko,tylko trzeba jeszcze trafic na lekarza ktory ci to przepisze a nie bedzie wciskał wszystko na około i tracił czas na eksperymenty na twojej twarzy za które ty płacisz wysoką cenę.i tu znów
Z tego co wiem to nawet laser nie będzie mógł w 100% usunąć blizn po trądziku (choć mogę się mylić) i oczywiście wiem że nikt nie ma idealnej skóry bardziej miałem na myśli to że on już najprawdopodobniej nigdy nie będzie mógł mieć skóry którą mógłby mieć gdyby nie trądzik
I właśnie to jest najgorsze według mnie Bo ktoś w ogóle nie dostanie trądziku nigdy i nie będzie musiał wydawać ani trochę pieniędzy na to i nie będzie musiał cierpieć przez trądzik a ktoś inny dostanie go tyle że będzie musiał wydawać dużo pieniędzy na leczenie i usuwanie blizn i itp: po prostu uważam to jedną z najbardziej niesprawiedliwych rzeczy na świecie bo wbrew temu co niestety wiele osób myśli