Wpis z mikrobloga

Nicek( @AntyBocian07) to jest jednak gość xD totalnie nietypowy, wręcz na poziomie zielonego, takiego to asa macie w ekipie antylateksowej. Gość, mimo że tyle razy mu pomogłem(i wziąłem pod dach), stalkuje mnie od lat w internecie, wypisując wszędzie głupoty o moim życiu publicznie. Komentowałem coś na forum ślizg/youtube/ wykopie na tagu olsztyn czy famemma? Pisał od razu "runiek ty..." i tak w kółko. Pewnie do teraz są tu te komentarze z jego starego konta, mógłbym poszukać. Jak kilka dni temu zaczął mnie wyzywać na priv na wykopie, od razu poznałem, że to on i mu powiedziałem wprost, po czym się w końcu przyznał, mając "bekę", jak to niby dzięki niemu jestem "pogoniony" na tagu, że co napiszę, to od razu ludzie mnie wyzywają od ćpunów niby, jego zasługa, przypisuje sobie( ͡° ͜ʖ ͡°) Wprost napisał, że muszę mu przyznać, że nieźle mnie załatwił z tą Milenką(pisanie do niej głupot o "moim życiu", co potem jako pewne info dawała publicznie) i Olgierdano i, że on mnie zawsze ośmieszał/wyjaśniał i zawsze to będzie robić. Napisałem posta o nim, wyjaśniając krótko kim jest Krzychu, siedział za jakieś słupy i oszustwa, między innymi na allegro, nie wysyłając telefonów ludziom, za co ma bana dożywotniego na allegro na swoje dane i mam to potwierdzone w mailach od zarządu allegro. Jest to moralnie zepsuty człowiek i mógłbym wiele opowiadać, ale po co? Jeśli ktoś będzie zainteresowany, to mogę wyjaśnić na szybko i pokazać dowody, czy to na pw czy to pod tym postem. Nicek po moim poście trollował, dalej mnie wyzywając i wypisując farmazony o naszym kontakcie, potwierdzając, że się znamy, nie zaprzeczył niczemu i dopiero teraz, kilka dni po tym wszystkim, pisze na tagu, że jaki współlokator, jakie to wszystko, że oszukuję was z tym wszystkim xdddd Nicek, przecież same rozmowy z tobą na priv na wykopie już wszystko mówią, a co dopiero jak dam screeny z messengera, allegro. Jak ktoś to potrzebuje, aby uwierzyć, że mówię wam prawdę o najbardziej zepsutym moralnie człowieku na tym tagu, to wszystko mogę przedstawić :)

Co do screena, czemu tu jest o kuzynie, wyjaśniałem w moim poprzednim poście, że pożyczyłem mu konto na allegro, nie wiedząc wtedy o jego historii na tym serwisie, odwalił przypał, przez co dostałem bana i musiałem się tłumaczyć, więc opowiedziałem allegro prawdę, wymyślając jedynie, że Krzychu to mój kuzyn, dla dobra sprawy. Mogę raz jeszcze wyjaśnić całą sytuacje szczegółowo jak trzeba.
#kononowicz #patostreamy
ThiZ - Nicek( @AntyBocian07) to jest jednak gość xD totalnie nietypowy, wręcz na pozi...

źródło: 1000014013

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 1
@ThiZ: W tym pierwszym screenie pytają Nic... czy Nicek, bo ten łeb nadał xboxa kurierem jako Krzysztof Nicek.
Jak dostałem bana, wyjaśniłem im sytuacje i podałem prawdziwe dane Krzycha, kazali mi dać potwierdzenie wysyłki xboxa, wysłał mi fotę i nie zauważyłem, że na tym nadaniu łeb się podpisał ksywą, stąd pytają. Pomyślałem, że ten screen też się przyda, fajnie potwierdzi o kim mowa, że to pewne na 100% :)
ThiZ - @ThiZ: W tym pierwszym screenie pytają Nic... czy Nicek, bo ten łeb nadał xbox...

źródło: 1000014012

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@PawelKomornik: Wyjaśnione w poście. Ja już tak dobrze nie pamiętam, ale no 2016 to musiało być na pewno przed naszym zamieszkaniem i prawdopodobnie jeszcze przed jego wyrokiem. Nie wiedziałem o jego oszustwach, siedział w Holandii, zapytał czy pożyczę konto. Byłem naiwny i mu dałem, nie widząc powodów aby miał coś złego z tym zrobić, no i odwalił przypał przy sprzedaży xboxa. Zbanowali mnie do wyjaśnienia sytuacji, wymagali ode mnie potwierdzenia
  • Odpowiedz
@ThiZ: a weź tak runiek w dwóch zdaniach napisz czemu to ja niby mam być w jakiejś ekipie? Tylko trzymaj się założenia że jestem tym nicusiem który według ciebie nie ma nic wspólnego ze szkolną a jest tutaj tylko żeby ciebie dojechać. Tak wiesz ze dwa sensowne argumenty. Bo jedno z drugim troszkę się nie spina. Bez ściany tekstu pls
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@AntyBocian07: Nicuś, nic nie wiem byśmy byli rodziną, całe szczęście xD

ale podziwiam, to też trzeba mieć psychę, mimo że odklejoną, aby po takiej kompromitacji publicznej, dalej tu się udzielać i co chwilę zmieniać wersję co do naszej znajomości, czy się znamy czy nie, co było między nami i czy siedziałeś czy nie. Masz jaja w jakiś sposób( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
@AntyBocian07: Przecież Milena wiele miesięcy temu potwierdzała, że ma info o mnie, wie wszystko i, że to wszystko potwierdzone, bo przekazał to "mój kolega". Pisała publicznie te głupoty i to tematy, które tylko ty mi zarzucałeś w moim życiu, w tak głupi sposób przekręcając prawdę. Napisałem wtedy, że to na 100% nicek do niej się odezwał i (zapewne) dalej są te komentarze na wykopie do znalezienia :) Nie wiedziałem tylko,
ThiZ - @AntyBocian07: Przecież Milena wiele miesięcy temu potwierdzała, że ma info o ...

źródło: 1000014002

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@AntyBocian07: Nicuś, chciałeś krótko. Potwierdziłeś to na pw i to kilka razy, w dodatku sam się przyznałeś, że to ty pisałeś do Mileny i wspomniałeś o ślizgu, ona wtedy też właśnie pisała o nim, że mnie pogoniono z tego forum "za bycie farmazoniarzem".
Nicek, z jakiego forum się poznaliśmy w rl, zresztą jak (ja) z ponad 30 innymi użytkownikami? :D
Forum ślizg. Kto zawsze gada te farmazony o byciu pogonionym, które
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@AntyBocian07: Nicuś, zdecyduj się :D 3 dni temu pod moim postem wyzywałeś mnie co chwilę, nawiązywałeś do naszej znajomości, próbując jakieś kolejne farmazony na mnie tworzyć, że cię wciągnąłem w ćpanie, że chciałem wymusić dwa koła, pisałeś posta z treścią "jak już wszyscy wiecie kim jestem...", a teraz żaden krzysiu :D Wcale, każdy inny też by zareagował od razu na moje słowa o "śmieciu recydywie", odpowiadając mi, że ludzie po
  • Odpowiedz