@Krupier: dziwne, za każdym pieprzonym razem po jedzeniu z biedry czy lidla mam srake. Zepsute jedzenie natrafiałem non stop, jak palety, no i brud który jest przy lodówkach
@BlackenedBlue: Dobry mem. Fascynuje mnie jakim cudem Aldi nie bankrutuje. Kilka lat temu niedaleko mnie jeden taki sklep powstał - od zera, zajebiste wykończenie, schludniej jak w Lidlu. Raz tam byłem - ceny takie jak wszędzie, ale ludzi brak. Czułem się jakbym zabłądził w alejce z płytkami w Castoramie. Jak go mijam to widzę włączone światła, ale nikt tam nie robi zakupów - creepy.
@17loginbylzajety gdyby każdy miał srake za każdym razem po jedzeniu w biedrze czy lidlu, to tych sklepów już dawno by nie bo. Więc to chyba nie w sklepach problem xd regularnie kupuje w obu a srake miałem ostatnio chyba ze 2 lata temu
źródło: temp_file8282153519951306716
Pobierz@Krupier: brudu, zawalonych alejek paletami, zepsutego jedzenia i co najważniejsze niema zatrucia pokarmowego po zjedzeniu czegokolwiek.
Niby niewiele, ale to ważne (✌ ゚ ∀ ゚)☞
W innych sklepach też tego nie ma, a jak się zdarza to w każdym więc bez różnicy.
Nie wiem stary, może trzeba się do gastrologa umówić
Nie chodzę do aldika Feelsgoodman.jpg
źródło: obraz_2025-09-19_193105943
PobierzKomentarz usunięty przez autora