Wpis z mikrobloga

• 0
@Yenn_z-Wyspy7Slonc a ja we wtorek kupiłem dolną trybunę z boku sceny na 18.07, a dzisiaj stwierdziłem że na płycie też chce być więc kupiłem bilet na następny dzień. Dwa dni, 1300 zł łącznie, czas na dietę czokoszokową przez najbliższy czas ¯_(ツ)_/¯
Ale co zrobić, na koncert do Łodzi kiedyś jechać nie mogłem, w Krakowie w 2020 miałem już bilet ale przez covid koncert został odwołany, więc w przyszłym roku odbije to
  • Odpowiedz
@ajag: Oo fajnie, ciekawe ilu wykopków będzie i może nawet gdzieś blisko a ja nie będę wiedziała że to wykopki Hyhy.
Ja pierwszy raz na narodowym, zobaczymy, nie uczę się na błędach innych, sama muszę to usłyszeć i ocenić ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Yenn_z-Wyspy7Slonc: jak kupowałem na Metallicę w Chorzowie na przyszły rok, to po 15 minutach najtańszą dostępną opcją była trybuna za 8 stówek, tam płyta ponad 600 kosztowała. No ale stwierdziłem, że na oba koncerty jadę, bo Metalliki w każdym momencie można już nie zobaczyć, a SOAD.. cóż, nie są zespołem grającym regularnie koncerty i wydającym regularnie płyty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Yenn_z-Wyspy7Slonc ja oprócz SOAD chciałem zobaczyć jeszcze Slipknot i udało mi się w tym roku na festiwalu w Czechach. Wbiłem się prawie pod samą scenę i były momenty że myślałem że nie dam rady dotrwać do końca xd
Ale SOAD największe marzenie, mimo że wiem że już dawno nie ma tego ognia który był na początku lat 2000. Ale słuchałem (i nadal słucham) od 14 roku życia, kiedy to kolega puścił
  • Odpowiedz
@Yenn_z-Wyspy7Slonc: a to nie jest tak, ze jak masz bilety na G to i tak możesz sobie spokojnie stać w okolicach D, bo chcesz skorzystać np. z gastro? ( ͡° ͜ʖ ͡°) kiedyś kupilismy bilety na D a staliśmy bez przeszkód na V5 przy samej scenie
  • Odpowiedz