Wpis z mikrobloga

Wstrętne zachowanie Oliwii przypomniało mi dziś jak podłymi żmijami potrafią być niektóre zakompleksione dziewczyny. Kilkukrotnie miałam tę wątpliwą przyjemność poznać koleżanki pokroju Oliwki - z pozoru miłe, sympatyczne, uprzejme, zabawne, mówiące facetom i innym osobom wszystko aby się przypodobać. W rzeczywistości takie "koleżanki" to tragedia - pozornie miłe a w rzeczywistości fałszywe, zazdrosne o wszystko - o uwagę facetów, o osiągnięcia, o urodę, o ubrania, o relacje z rodziną itp. Tego typu" koleżanki " mogłabym opisać jednym zdaniem- ,, Dziury nie zrobi a krew wypije". Strasznie toksyczne, wredne, pełne kompleksów, uszczypliwe za Waszymi plecami, z zazdrości i z niskiej samooceny będą pod koleżankami atrakcyjniejszymi od nich kopać dołki. Obrzydliwe zachowanie.

Droga Oliwio, jeśli to czytasz to popracuj nad sobą albowiem charakter (z tego co widać w tv) masz paskudny. Nie każdy rodzi się atrakcyjny i rozumiem, że możesz mieć pewne kompleksy ale to nie powód aby wylewać swój jad i kopać dołki pod innymi.

Tyle, było emocjonalnie. Oliwia swoim zachowaniem przywowała we mnie złe wspomnienia.

#hotelparadise
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Mariusz_Datecki: Droga Oliwio, nie ośmieszaj się na wykopie. Zastanów się nad tym co tutaj za bzdury wypisujesz. Nie znasz mnie jako człowieka (to nie ty mnie oglądasz w tv, tylko ja ciebie) a twierdzisz, że opisałam siebie, hit! :D . Pisząc takie durne komentarze potwierdzasz swoim zachowaniem, że jesteś osobą toksyczną. Typowa manipulatorka tak jak to widać w TV ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@amanda12: Chodzi o manipulacje, najpierw mieszanie z Kubą, teraz wzięła na celownik Natalię tylko dlatego, że zainteresowała się nowym. Nie lubię fałszywych osób, które udają miłe, uprzejme a w rzeczywistości przy pierwszej okazji manipulują, nastawiają innych przeciwko sobie, są uszczypliwe, wredne w ten sposób chcą się wybić i zabłysnąć. Nawet lektor zauważył złośliwe zachowanie Oliwii.
  • Odpowiedz
@liliove: kurde, ja napisałem tylko jaki wydźwięk ma ten Twój komentarz, ale widzę że trafiłem 100%, nawet masz tą maniere paracelebrytów z reality show żeby próbować obrazić zachowując, w swoim mniemaniu, kulture wypowiedzi.
Często marzyłaś o tym żeby być na miejscu Oliwii? Bardzo jej zazdrościsz?
  • Odpowiedz
@liliove: totalnie niezrozumiały dla mnie komentarz. Co takiego złego zrobiła niby Oliwia? Wg mnie ona zachowała się zupełnie normalnie w przeciwieństwie do tej drugiej, która sobie go sila zaklepać chciała. Oliwia nie ukrywała, że on wpadł jej w oko i w dodatku była w swoim zachowaniu subtelna, a nie nachalna. Coś mi się wydaje, że masz jakiś osobisty problem z nią:)
  • Odpowiedz
  • 0
@Mariusz_Datecki: Oliwka, czy ty przeczytałaś co napisałaś? Uważasz, że każdy człowiek marzy aby iść do reality show typu HP? Rozczaruję cię kochana, ale nie każdy. Nie marzę o byciu influencerką, która będzie zarabiać na życie reklamując produkty na instagramie :)
Widzę, że wzięłaś do siebie mocno krytykę i dobrze. :)
  • Odpowiedz
  • 0
@evlka: Czytałaś ze zrozumieniem mój osobisty wywód? Napisałam, że zachowanie Oliwii przypomniało mi toksyczne koleżanki, które kiedyś poznałam, stąd obudziły się we mnie emocje. Nie trawię takich osób, dlatego gdy poznaję koleżanki to trzymam dystans. Nie chcę powtórki z rozrywki.

Co do zachowania Natalii to jej nie bronię, niezbyt fajnie ogląda się nachalne zachowanie względem faceta.
  • Odpowiedz
@liliove: dalej nie rozumiem niestety, bo dla mnie Oliwia w żaden sposób na tym etapie nie zachowuje się fałszywie:) poza Natalią wszystkie dziewczyny są w porządku i nie robią nic fałszywego:)

Poza tym pod jakimś innym postem też jako jedyna ją skrytykowałaś.
  • Odpowiedz
  • 0
@Mariusz_Datecki: zarejestrowałeś się miesiąc temu na wykopie, randomowo bronisz Oliwii zarzucając mi toksyczne zachowanie zupełnie mnie nie znając . Genialne!:) To tak jakby np ofiara rabunku opisała swoje doświadczenia z rabusiami a ktoś nazwał ją rabusiem, bo ta śmiała opisać swoją historię karcąc zachowania rabusiów.
( ͡° ͜ʖ ͡°) I gdzie tu u ciebie logika?

Debilzmem jest z twojej strony zarzucanie mi zazdrości. Uważasz, że zazdroszczę
  • Odpowiedz
@liliove: tak jak pozostali - czytam te wywody nt Oliwi, potem Twoje mętne wyjaśnienia i wiesz co, jeśli przeklejasz na wykop grazyńskie opinie z instagrama i jeszcze się z nimi zgadzasz to może pora sie wylogować (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz