Wpis z mikrobloga

Cały tag zawalony hejtem na Łukasza i Bogumiła! Zawistni i ukrutni ludzie celowo nakręcają obydwu, by jeszcze bardziej się wyzywali. Nie wystarczy Wam, że zniszczyliście ten związek, musicie dodatkowo się pastwić nad truchłem ich miłości?

A jeszcze roczek temu Łukasz postował i propsował na swoim kanale "giga chada, ogiera spod Wadowic - potężnego redaktora", co dosiadł... tj. dojechał Nowaka. Bugi ługi natomiast jeszcze w marcu tego roku wpadał na tagu jako @bezpravkano207 w ekstatyczne uniesienie na myśl o "agresywnym pressingu" stosowanym przez Łukasza.

#kononowicz #patostreamy #ankieta
CzikaKiri - Cały tag zawalony hejtem na Łukasza i Bogumiła! Zawistni i ukrutni ludzie...

źródło: InCollage_20250918_191314101

Pobierz

Czy Łukasz i Bogumił wrócą do siebie?

• Tak, a nawet sprawią sobie małego bombasa 44.4% (12)
  • Nie, Łukasz woli Stasia Ogolone Nóżki lub Onckiego 51.9% (14)
  • Nie, Łukasz pragnie Bugiego, ale ten woli lalki 3.7% (1)

Oddanych głosów: 27

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PoziomkaZpizdzichowa: Boguś to było Twoje błaganie żebyś mógł do dzioba wziąć i choćby troszeczkę śmietany zlizać, co by było choćby troszeczkę dodatku do kieszonkowego. Dopiero poczułeś się gość gdy wpadło 1000 zł. I skończyło się jednym 30 minutowym lajtem. Teraz już tylko kopiesz sobie coraz głębszy dołek życiowy.
  • Odpowiedz
@PrawdaTeraz: Tam każdy z tej ekipy skończy jak ten głupi bogutek. Wódkasz na każdego ma kwity i tylko dlatego się trzymają w kupie bo boją się że jeden na drugiego te kwity wywali za wykop. . Taki Jacuś co dzisiaj się lansuje że ja znam Łukasza ja i Olo ja i Olo to pierwsze tam zostanie skazany na banicję ze swoją nietypowość która ich tylko ośmiesza. Ja od początku śmigam
  • Odpowiedz
@JK74: Możesz mnie przestać oznaczać jak piszesz do tego typka? Dałem cię na czarną przez te twoje urojenia. Tylko w ciągu jednego tygodnia odkryłeś tu czterech bogutków na tagu. Zaczynam wierzyć że jesteś Milenka.
  • Odpowiedz