Wpis z mikrobloga

#hotelparadise co mnie też dzisiaj zaskoczyło to to, że Oliwia wgle może woleć sepleniaka od Michała wąchacza. Dla mnie między nimi jest dosłownie przepaść, zarówno w wyglądzie jak i zachowaniu, intelekcie
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@amanda12 a co do Michała to faktycznie nie widzę, żeby zrobił coś złego. Oliwia miała immunitet i do niego podeszła. Owszem dawał jej znaki, że mu się podoba ,ale przecież o to chodzi w tym programie, czy nie? Ja jestem za tym, że jak ktoś się komuś podoba to żeby zmieniać pare, a nie zostawać do końca z tymi, z którymi sparowało się pierwszego dnia. Nie grała mu Alex to sparował
  • Odpowiedz
@sniezkakrolewna Ale właśnie o to chodzi, że każdy gra. Bronisz tych, co ci pasują i nie widzisz ich wad. Nie pierwszy raz. Każdy tam gra, ale według Ciebie jedni mogą i git, a inni są rypani xD

Tam sobie każdy coś roi w głowie, co po nich widać.
  • Odpowiedz
@amanda12 ja totalnie, ale to totalnie nie mam nic do kogoś kto gra, serio. Nie wiem gdzie napisałam, że ktoś mi przeszkadza, bo gra? Czemu mi coś ciągle wmawiasz XDD Nie lubię Magdy i powtórzę to ostatni raz, bo roi se coś we łbie, np że teraz nikt nie będzie jej lubił i będzie zagrożeniem, bo podoba się wszystkim chłopcom XD albo z tym co byli na randce i wmawiała se,
  • Odpowiedz
@sniezkakrolewna czyli podwójne standardy, rozumiem. Mam gdzieś kogo lubisz, nie lubię tylko takiego pierdzielenia i udawania, że ktoś „dobry” nie odwala, bo Michał swoje pokazał. Dziwnym trafem tego nie chcesz widzieć lub udajesz. Ale w sumie nie mój problem. Miłego dnia. Wmawiać ci już więcej nic nie będę (xd), szkoda mi życia.
  • Odpowiedz