Wpis z mikrobloga

@Piospi: ja w tę grę jeszcze z 6-7 lat temu grałem online. Praktycznie od premiery z dłuższymi lub krótszymi przerwami i jak już nabrałem skilla to tylko na snajperki. Jeszcze pamiętam oryginalne serwery i The All-Seeying Eye.
Wspaniała gra, mimo tego, ze nie byłem jakimś fanem strzelanek.
Multiplayer tak mi przypasował, że później nie grałem w inne FPSy online, bo strzelanie, poruszanie się i w ogóle frajdę z gry porównywałem
  • Odpowiedz
@kaktus_z_ostrymi_kolcami: podpisuje się pod wszystkim. Tak z 5 lat temu to jeszcze całkiem regularnie grałem. Nawet z ciekawości odpaliłem całkiem niedawno online i niektóre serwery nadal tam śmigają. Grało się na freeze tagu i takim v2 rocket facility co sniper only byl... Wszystkie mapy z online znam jak własną kieszeń... Na Stalingradzie to z 15 lat temu jeszcze z bratem na LANie graliśmy xD ahh, to byli czasy. San Andreas
  • Odpowiedz
@Smartek: ja całą karierę online przegrałem jako wolny strzelec. Klany nie były dla mnie, internet miałem niestabilny te 15-20 lat temu, nie mogłem grać na zawołanie. Łupałem albo FFA (później praktycznie tylko V2 i Stalingrad), albo CTF na kilku mapach, ewentualnie Freeze-Tag. Ale już praktycznie tylko snajperki.
  • Odpowiedz
@Piospi: no bylo to growe wydarzenie, kazdy gadal o tej misji. : ) moze zaslepia mnie nostalgia ale fajnie bylo jak nie bylo miliona baniek tylko jedna jakas taka wspolna, kazdy gral w coda i simsy, kazdy ogladal forresta gumpa, jak plyta czy zespol byl popularny to kazdy znal. Teraz jakbysmy mieszkali na tysiacach planet roznych. Nie znam filmow ktorymi sie jaraja inni, inni nie znaja moich, nie znam ich
  • Odpowiedz
ja całą karierę online przegrałem jako wolny strzelec. Klany nie były dla mnie.

@kaktus_z_ostrymi_kolcami: pub master 4life
Ja w zupełnie innych grach, ale też tak pogrywałem. Również brakuje mi IRC i umawianie się na mecze po nocach.

Moją topową grą było coś pokrewnego bo CoD1. Grałem do 2010 roku. Przerwałem z powodu studiów i już nie wróciłem, bo przypadkiem wciągnął mnie Q3 na cpma, ale do poziomu z CoD1 już
  • Odpowiedz