Aktywne Wpisy

MonazoPL +121
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
tesknilam_ +19
Podobają wam się takie krótkie grzywki? Mi tak i jestem ich fanką, lecz nie każdej będzie pasować. #rozowepaski #niebieskiepaski #wlosy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#retrogaming #gry #pcmasterrace #nostalgia #heheszki
źródło: 547891203_1095231412761941_252347636464319135_n
PobierzWspaniała gra, mimo tego, ze nie byłem jakimś fanem strzelanek.
Multiplayer tak mi przypasował, że później nie grałem w inne FPSy online, bo strzelanie, poruszanie się i w ogóle frajdę z gry porównywałem
-Trzymaj się szeregowy, wszystko będzie dobrze XD
A wrzucił screenshot z wersji na PS2 xD
Nie, było tylko Above and Beyond, ale to produkcja tylko pod gogle VR, ostatnia normalna, duża, gra z tej serii to 13 letni Medal of Honor: Warfighter ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@kaktus_z_ostrymi_kolcami: Ojej, ale to było świetne narzędzie, świetnie współpracujące z każdą grą.
@kaktus_z_ostrymi_kolcami: pub master 4life
Ja w zupełnie innych grach, ale też tak pogrywałem. Również brakuje mi IRC i umawianie się na mecze po nocach.
Moją topową grą było coś pokrewnego bo CoD1. Grałem do 2010 roku. Przerwałem z powodu studiów i już nie wróciłem, bo przypadkiem wciągnął mnie Q3 na cpma, ale do poziomu z CoD1 już