Wpis z mikrobloga

• 0
@Mein_Kraft: będzie żył energią słoneczną!
@Desire22: ja jeszcze nie dziadek, ale mogę cię adoptować, bo widzę, że potrzebujesz opieki! A roboty mam aż za dużo, więc nie narzekam :))
@AntyBocian07: boćki już w Egipcie czy dalej? Uważaj na lokalsów, bo mogą z łuków strzelać!
  • Odpowiedz
@AntyBocian07: Ty już zostałeś. Jak możesz jako recydywa, oszust, złodziej, atakować ludzi na tagu? Wyzywasz bogutka, pewnie rudego, a jesteś grubo gorszy od nich, nietypowością jesteś na równi z zielonym.

Jesteś niewdzięczną gnidą, pomogłem ci wiele, a ty z pi--dy mnie zaatakowałeś słownie lata temu w rozmowie na mess i rozpocząłeś kosę, stalkowanie przez lata i wczoraj się przyznałeś, że to ty mi wykręciłeś lewą aferę u olo i mileny,
  • Odpowiedz
@ThiZ: nic a nic nie to nie przeszkadza. Tak jak to że ja wyszedłem na prostą a ty dalej żyjesz w biedzie. Przestań jak zdarta płyta to samo pisać bo najbardziej mi pomogłeś wpaść w narkomaństwo. Ale wyszedłem z tego a ty jesteś stracony
  • Odpowiedz
@onogero: do pośrednika chodzą ludzie bez pracy dzidzia dziadzia. Tacy którym medycyna i garmażerka zbankrutowały. Ale ty już za stary. Nie pisze o tym żeby pracować. Piszę o tym żeby gdzieś pójść LOL
  • Odpowiedz
@AntyBocian07: Nicuś, weź w końcu usiądź, przemyśl i napisz jakiś zarzut, do którego mógłbym się odnieść, a nie wymyślasz kolejne głupoty, które można w sekundę obalić i to z dowodami, bo przecież jest historia naszych rozmów. Jakie narkomaństwo? xD Jakie u----i niby?
Jak się poznaliśmy, to jarałeś jak snoop dogg i waliłeś sporadycznie nosy. To ty na początku znajomości, jak wpadłeś z ziomkiem na Olsztyn, opłacając apartament i biorąc mnie na
  • Odpowiedz